Биков: Опитваме се да озаптим Асен Василев, който вчера похарчи

...
Биков: Опитваме се да озаптим Асен Василев, който вчера похарчи
Коментари Харесай

Биков: Опитваме се да озаптим Асен Василев, който вчера похарчи 2 млрд. лв.

Биков: Опитваме се да озаптим Асен Василев, който през вчерашния ден похарчи 2 милиарда лева

Колегите имат дарба да основават легенди, заради некадърност да основат роман. 1 милиарда и 309 млн. са влезнали от „ Балкански поток “.

Няма по-печелившо дружество в България, напълно български план. Той ще бъде изплатен до края на 2025 година – след година и половина.

След това ще стартира чистата облага. Дори се радваме, че сътрудниците от ПП-ДБ предложиха комисия за потока. Това съобщи пред БТВ депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков.

„ Нека забележим какво се случва, данните от службите може да са всевъзможни. В момента внасяме 80 милиарда кубически метра газ през газопровода от Украйна и 15 милиарда през нашия. Извън бакалските сметки и счетоводството, въпросът е геополитически и геополитическото значение на България е многопластово. “

Когато сме свързваща зона сме фактор, сподели депутатът. „ Ние имаме инструмент за стартиране и прекъсване на газта. “

Проектът е строен с заем, не сме давали 3 милиарда на Путин, както настояват от ПП-ДБ, сподели Биков.

„ Опитваме се да озаптим Асен Василев, който през вчерашния ден похарчи 2 милиарда лева. През ден вършат съвещания на Министерски съвет, а са в оставка и желая да им кажа да се успокоят, тъй като те не са последното държавно управление. Всеки ден с Асен Василев коства къде по 1, къде по 2 милиарда “
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР