Бихме подкрепили всеки с ясна програма за излизане от политическата

...
Бихме подкрепили всеки с ясна програма за излизане от политическата
Коментари Харесай

Ахмед Ахмедов призова да се даряват одеала, печки и агрегати

" Бихме подкрепили всеки с ясна стратегия за излизане от политическата рецесия ", съобщи зам. ръководителят на Движение за права и свободи

Бихме подкрепили всеки с ясна стратегия за излизане от политическата рецесия. Това съобщи Ахмед Ахмедов, който е заместник-председател на Движение за права и свободи, представен от

„ Най-важното сега е да се постави завършек на тази рецесия. Това минава през излъчването на сериозен кабинет. Движение за права и свободи е единствената партия, която е в непрекъсната подготвеност за избори “.

48-то Народно събрание сложи едно положително начало на разговор, уточни Ахмедов и прикани останалите политически партии да не вършат акции на гърба на Движение за права и свободи. Той подсети, че партията му е с ясно изразена евроатлантическа ориентировка.

Нашите акции постоянно са били под знака на положителното, подсети той.

„ Преди всичко сме хора. Искам да благодаря на всички, които работят безплатно в нашите щабове и оказват помощ за реализирането на акцията в поддръжка на потърпевшите от земетресението в Турция и Сирия. Те са към 1500 индивида. Искам да благодаря и на всички български жители, които са донори. Те са от всички етноси “.

Ахмед Ахмедов е координатор на благотворителната акция.

„ Тя се оказа доста сериозна. Всички щабове на Движение за права и свободи се трансфораха в дарителски пунктове. Извозваме помощта до Одрин. Успяхме да изпратим над 35 тира. Те превозиха над 21 хиляди одеяла, тонове храни-основно консерви и варива. Изпратени са и 102 тона облекла. В помощта има също химически препарати и неща от първа нужда “.

Ахмедов прикани да се подаряват още одеяла, печки и елементи.

„ Защото там през нощта температурите доближават до -19 градуса. Хората нямат топли облекла и завивки. Печките може да са газови или електрически “.

Има и дарителска сметка, уточни той.

„ По нея са постъпили дарения на стойност над 700 хиляди лв. “

От Движение за права и свободи към този момент са обезпечили 600 палатки за нуждаещите се. Работят и по обезпечаването на 5000 кревати.

В региона на бедствието има доста български изселници. Днес в Адана ще дойде екип на Движение за права и свободи, сподели той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР