Бихме могли да се върнем към преговори, ще го предложа

...
Бихме могли да се върнем към преговори, ще го предложа
Коментари Харесай

Атанасов: Бихме могли да се върнем към преговори, ще го предложа на колегите

Бихме могли да се върнем към договаряния , ще го предложа на сътрудниците, само че решението ще го вземем дружно. Това сподели в коридорите на Народното събрание водачът на " Демократи за мощна България " (ДСБ) Атанас Атанасов , който е един от водачите в обединението " Продължаваме промяната – Демократична България " (ПП-ДБ).

" Отнасяме се отговорно към обстановката , даваме си сметка, че обществото не желае избори , казахме го нощес без значение от страстите " , добави той. 

" Не може да е изпълнен мандатът, когато се оказва, че няма съглашение, няма единодушие за присъединяване на тези хора в държавно управление като цяло. Няма единодушие за съглашението, за какво трябваше да се бърза за 24 часа, при изискване, че имаме цяла седмица ", попита той. 

" Как ще се внесе за гласоподаване лист с хора , половината от които са написали заявления, че не са съгласни да бъдат членове на това държавно управление. Не може този лист да бъде импортиран по този метод, който с самоувереност беше прочетен при президента “, сподели още Атанас Атанасов.  

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР