Бихме искали да споделим осем от тези прекрасни неща, които

...
Бихме искали да споделим осем от тези прекрасни неща, които
Коментари Харесай

Осем неща, които любовта на живота ви би искала да знаете

Бихме желали да споделим осем от тези прелестни неща, които любовта на живота ви би желала да знаете.

1. Винаги сте в сърцето му

Думите „ обичам те “ не могат да изразят дълбокото им значение. Въпреки че посланието, което изпращат, може да бъде успокояващо, страстта, копнежът, тръпката и пристрастеността, с които идва, надалеч надвишават думите.

Изразяването на личните усеща не е нито елементарно, нито тъкмо в множеството случаи. Чувствата могат да бъдат непреодолими, неразгадаеми, изменящи се и объркващи.

Те могат да бъдат от доста типове – както позитивни, по този начин и негативни – само че едно постоянно се задържа в сърцето на вашия сътрудник … да, това е непреодолимата обич към вас – движещата мощ, която го държи към вас, когато сте щастливи или тъжни, когато сте сте здрави или заболели, когато сте добре или зле.

И когато функциите се извърнат и вашият сътрудник е този, който е печален или болен или паднал, вие към момента сте там в сърцето му, най-хубавото място, на което в миналото сте могли да бъдете.

И да, вашият сътрудник желае да знаете това, даже когато се карате и сте ядосани един на различен. Скандали и разногласия се случват единствено тъй като и двамата ви е грижа. Ако никой не го беше грижа, никой в никакъв случай нямаше да се скара.

2. Иска да са преди всичко

Животът идва с цялостен лист със задания и доста променливи. Трябва да отделите време за доста хора: деца, майка, баща, братя и сестри и другари. След това би трябвало да управлявате вярно това време, внимание, грижи и грижи сред хората, които имат значение за вас, себе си, работата ви, ежедневните отговорности и така нататък

Партньорът ви не просто желае да се слее в всекидневието ви. Той е вашият важен и желае да види това. Въпреки че другият човек изцяло схваща и почита избора ви, той / тя в действителност би желал да бъде най-важният човек в живота ви, даже в никакъв случай да не го каже.

3. Вие сте неговото номер 1

Вие сте първият човек, за който любовта на живота ви мисли, когато се нуждае от помощ, този, който желае да направи благополучен, този, към който първи бяга, с цел да отпразнува триумфа, този, който постоянно може да направи усмивка на лицето ви, този той избра да показа живота си с вас.

Вие сте всички тези неща, тъй като сътрудникът ви счита, че сте страхотни. Да те обича значи да обича метода, по който изглеждаш и съвсем всичко, което правиш. Да, всеки има свои лични проблеми, само че в очите на колегата ти си съвършен с всичките си недостатъци и по тази причина той те обича и те прави негов номер 1. Ти си първенецът на сърцето му.

4. Карате го да се усещат пълноценни

Животът на колегата ви не беше толкоз изпълнен, когато вие не бяхте част от него. Внесохте повече наслада, неспокойствие, благополучие и най-много го накарахте да се почувства пълностоен. Двамата сте екип и в никакъв случай не бихте могли да бъдете толкоз мощни и сполучливи, в случай че не бяхте дружно.

5. Правите го по-добър човек

Всички връзки би трябвало да ви накарат да израствате в персонален проект. Любящият сътрудник ви оказва помощ да станете най-хубавата версия на себе си. Простият факт, че вярвате и подкрепяте другата си половина, го въодушевява с невероятна увереност и мощ да прави повече и да се оправя по-добре. Той не желае да ви разочарова и по тази причина поставя старания.

6. Той се нуждае от вашата оценка

Ти си му номер 1, помниш ли?! И по тази причина мнението ви за колегата и връзката ви има най-голямо значение на този свят. Оценявайки индивида и за всяко малко нещо, което те вършат за вас, ще го държите стимулиран и ще се стреми да се оправя по-добре.

Критиката постоянно деморализира. Научно потвърдено е, че похвалата дава по-добри резултати.

7. Той имат вяра в теб

Вие сте първият човек, към който сътрудникът ви се обръща за помощ, тъй като равнището на доверие кум вас е цялостно. Доверете се на вашата преценка, доверете се на вашата поддръжка, на вашата преданост и се доверете на вашите усеща на обич.

Любовта на живота ви има вяра, че сте оня извънреден човек, който може да промени живота към по-добро и по тази причина той ви обича и е до вас.

8. Ти озаряваш живота му

Слънцето и залезите са по-очарователни, откогато влезе в живота на колегата си. Сутрините са по-весели. Вечерите са по-топли. Празниците са по-добри. Изпълнихте сърцето им, накарахте ги да се усещат пълноценни и им помогнахте да станат по-добри хора. Да, вие разведрявате живота им всеки ден с елементарното си наличие, благи думи и нежни усмивки.

Въпреки че в множеството от случаите любовта на живота ви в никакъв случай няма да ви каже тези неща, обърнете внимание и не забравяйте, че те в действителност се усещат по този метод.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР