Бих на направил филм за живота на Херо Мустафа в

...
Бих на направил филм за живота на Херо Мустафа в
Коментари Харесай

Георги Милков: Бих направил филм за живота на Херо Мустафа в Северна Дакота

Бих на направил филм за живота на Херо Мустафа в американския щат Северна Дакота - това е същински забавното място, в сравнение с Ирак, откъдето тя няма никакви мемоари, съобщи в студиото на " Събуди се " по Нова тв журналистът от " 24 часа " Георги Милков кое е най-впечатляващото от биографията на новия дипломат на Съединени американски щати в София.

Журналистът описа, че в Северна Дакота Херо Мустафа дружно със фамилията си е спяла в сладкарница за донати, откъдето и ходила на учебно заведение. " Тя самата се изрича доста ласкаво за Северна Дакота ", акцентира Милков, който разказа Северна Дакота по този начин: " Там е мамул до хоризонта, каубои и на места лутерантска черква ".

Милков разяснява, че през последните дни е изчел значително мнения в обществените медии за назначението на Мустафа, които граничели с фантасмагории. " Четох, че това предопределение било поради това, че Ердоган купува ракети C 400 от руснаците, че ще има кюрдска страна, чието основаване Херо Мустафа ще би трябвало да подкрепя от България, че Щатите ни пращат бежанка, тъй като желае и ние да одобряваме бежанци и всевъзможни такива неща ", сподели той.

Шантава фотография на Херо Мустафа от задачата й в Португалия, където в този момент е зам.-ръководител на посолството в Лисабон, е впечатлила най-вече Милков. " На фотографията тя е с една цветна перука, седи и пече херинги на скара. Очевидно е занимателен човек! ", допусна специфичният сътрудник на " 24 часа ".

На въпрос елементарно ли ще й е в България, Милков отвърна: " На кой американски дипломат му е било елементарно в България... " Но акцентира, че Мустафа е човек с експертиза, който с изключение на всичко друго приказва и турски, и гръцки.

" Предпочитам да дадем заем време на тази жена, и да я разясняваме по-обстойно, когато дойде в София ", приключи коментара си пред Нова тв Милков. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР