Бих могла да уверя и нашите коалиционни партньори, че ние

...
Бих могла да уверя и нашите коалиционни партньори, че ние
Коментари Харесай

Виктория Василева, ИТН: Ние ще бъдем последователни, лоялни и коректни партньори

Бих могла да уверя и нашите съдружни сътрудници, че ние ще бъдем поредни, лоялни и правилни сътрудници. Това съобщи от трибуната на Народното събрание Виктория Василева от " ИТН " и добави, че партията ще поддържа претендента за министър-председател, както и оферти състав на Министерския съвет.

" Днес завършва времето за лозунги, заклинания и празни обещания. От през днешния ден стартират делата, по които ще бъдем оценени от българските жители ", уточни Василева.

Според нея в идващия Министерски съвет от " Има Такъв Народ " поемат тежки ресори, от които всички бягат. " Но ние като виновна политическа партия, която в никакъв случай не е бягала от своята отговорност, ще създадем всичко належащо, с цел да не се срамят българските жители от нас ", съобщи Василева.

Ще продължим да бъдем същински, шарени, по някого може би по-остри, да не спестяваме и положителните и неприятните вести за държавното управление. Защото същинското партньорство би трябвало да се гради върху правила, каквито сме заложили в подписаното съглашение ", сподели още Виктория Василева, " ИТН ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР