Бих искала да се обърна към всички граждани, които не

...
Бих искала да се обърна към всички граждани, които не
Коментари Харесай

Стела Николова: Гласувайте на 2-и април с 12 за България на нашите мечти!

Бих желала да се обърна към всички жители, които не се интересуват и не гласоподават. Това не е решението. Години наред методично ви убеждаваха, че всички са маскари. Дори и в този момент вършат същото, като ви дават обещание непоклатимост още веднъж. От коя непоклатимост? На чекмеджето, окрадения асфалт, банкрутиралата КТБ, лобистките закони против милиони, платени от олигарси, заграбените ни минерални води, унищожените ни градове, застроените ни паркове, превърнати в паркинги?

Други пък ви убеждават да ненавиждате сънародниците си, тъй като били непознати сътрудници, до момента в който те самите възхваляват непозната страна. Кой е сътрудникът и кой патриотът, когато настройваш едни българи против други?

Излезте на 2 април и гласувайте за тези, които не ви лъжат, не ви дават обещание още обири и корупция, не ви втълпяват, че би трябвало да ненавиждате, а почтено ви споделят защо желаят да работят - европейско бъдеще и европейски приходи, без корупция и чекмеджета, а с работа и мисъл за нашата Родина.

Има по какъв начин да бъдем същински европейци и да се гордеем с България, тъй като можем и заслужаваме.

Гласувайте на 2-и април с 12 за България на нашите фантазии!

Парламентарни избори 2023

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР