Бих искал да пожелая на теб и всички членове на

...
Бих искал да пожелая на теб и всички членове на
Коментари Харесай

Мицотакис и Армин Лашет пожелаха успех на Борисов в неделя

" Бих желал да пожелая на теб и всички членове на ГЕРБ триумф на идните избори в България. Нашите партии, членове на политическото семейство на ЕНП, споделят общи полезности за независимост и народна власт. Имаме обща визия за по-силен и интегриран Европейски Съюз, който е кадърен да се оправи с всяко предизвикателство. Освен това и двамата работим за стабилността в нашия район на Югоизточна Европа ".
Tова написа до Бойко Борисов в навечерието на парламентарните избори ръководителят на „ Нова народна власт “ и министър председател на Гърция, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.
 Бойко Борисов: Нека българските жители да гласоподават и да дефинират тези, които могат да приказват от тяхно име Бойко Борисов: Нека българските жители да гласоподават и да дефинират тези, които могат да приказват от тяхно име
„ Нека хората да излязат в неделя, да гласоподават и в идващите дни ще се знае по какъв начин са ни подредили. Като теглим чертата, ще забележим ко...
„ Твърдо съм уверен, че новата ти победа ще означи нов стадий в просперитета на България и българския народ. Сигурен съм, че отдадеността ти към правилата на Европейски Съюз ще обезпечи по-добро бъдеще за страната ти “, безапелационен бе Мицотакис. Той увери ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов, че „ като близки съседи и съдружници, заставаме до теб и чакаме да задълбочим отличните ни двустранни връзки “.
„ Бойко Борисов постоянно е имал градивна роля в Брюксел. Това бе показано по впечатляващ метод по време Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през първата половина на 2018 година България ръководеше всички 27 държави-членки и направи Европа по-силна “, съобщи водачът на Християндемократическата партия Армин Лашет в своето видеообръщение.
„ И до ден сегашен България се числи към страните, които са проевропейски, които ясно декларират посветеността си на Европа. Точно тази принадлежност прави България по-силна и във вътрешно политически проект “, означи Лашет и изрази вяра, че взаимната работа по развиването на европейската концепция ще продължи и отсега нататък.
„ Ще се веселя да постигнете триумф на тези избори и да продължите да градите бъдещето на България и отсега нататък с Бойко Борисов министър-председател “, акцентира водачът на ХДС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР