Бих дала единствено кредит на време на това правителство, кредит

...
Бих дала единствено кредит на време на това правителство, кредит
Коментари Харесай

Атанасова: Имах критики и претенции към персоналния състав на този кабинет

„ Бих дала само заем на време на това държавно управление, заем на доверие – не, изключително на хора, които са злоупотребявали и с моето и с доверието на други. Имах рецензии и искания към персоналния състав на този кабинет, да вземем за пример към финансовия министър Асен Василев и моите рецензии не престават “, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова по БТВ.

„ За мен беше огромен и персонален компромис. Бях от хората, които съществено се съпротивляваха даже и когато Борисов сподели, че е най-добре коалиция сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, тъкмо тъй като имах прекалено много рецензии. Това беше единствената опция и този компромис трябваше да бъде изработен, добави Атанасова. Според нея коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ не е по-добрата. Щеше да бъде надалеч по-нестабилно, в случай че не получехме поддръжката на ПП-ДБ “, разяснява Десислава Атанасова.

По думите ѝ към този миг държавното управление на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС към момента няма направена управническа стратегия.

Тя разяснява и тематиката с поисканите имунитети от прокуратурата на народни представители.

„ Имунитетът на Кирил Петков - внезапно в прокуратурата получиха прояснение, че  е нарушил конституцията. Когато твърдяхме, че извършител става министър или министър-председател, прокуратурата не обърна внимание, а президентът беше декларирал, че в случай че им други министри като Кирил и Асен България ще е парадайс “, сподели още Десислава Атанасова.

По думите ѝ е нелогично след две години прокуратурата „ да прави дейности, които е пропуснала “ и се трансформира в „ политическа бухалка “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР