Бианка Сенсори беше видяна да се събира отново със семейството

...
Бианка Сенсори беше видяна да се събира отново със семейството
Коментари Харесай

Бианка Ченсори се събира отново с майка си и сестра си след „безсмислените“ коментари на татко

Бианка Сенсори беше забелязана да се събира още веднъж със фамилията си след сърцераздирателните „ безсмислени “ мнения на татко си.

29-годишният- old участва на празненството за слушане на брачна половинка Kanye West в Сан Франциско във вторник, когато фамилията, приятелите и почитателите се събраха, с цел да чуят новия му албум Vultures 1 напълно. Съпругата и сестрата на Бианка също бяха на събитието, което допуска, че австралийският проектант се е помирил със фамилията си след мненията на татко си за смяната на стила й, до момента в който е женена за рапъра. 69-годишният Елиа „ Лео “ Сенсори разказа шокиращо личната си щерка като „ отпаднало голо трофейно пони “ и упрекна хитмейкъра на „ Мигащите светлини “, че е трансформирал Бианка в „ изглеждаща отпадък продаваема стока “.

Въпреки че татко й не беше забелязан на празненството за слушане, почитателите с орлови очи видяха, че някогашната брачна половинка на Кание Ким Кардашиян беседва с майката на Бианка, до момента в който сестра й също присъстваше, намеквайки, че воюващото семейство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР