Бианка Жак е 61-годишна жена, която в миналото е работила

...
Бианка Жак е 61-годишна жена, която в миналото е работила
Коментари Харесай

Застаряваща бивша полицайка сложи младите мацки в малкия си джоб в OnlyFans

Бианка Жак е 61-годишна жена, която в предишното е работила като служител на реда, след това е била притежател на ресторант, а към днешна дата се изявява в платформата с еротично наличие OnlyFans, където изкарва по хиляди долари на месец.

Отделно от това, в Instagram Жак може да се похвали с над 120 000 почитатели.

В изявление за Jam Press дамата споделя, че е изкарала в полицията 17 години, когато решила, че ѝ би трябвало смяна.

Напуснах полицейската работа, тъй като усетих, че няма какво повече да ѝ дам. Не бях щастлива и имах потребност от смяна в моя живот, споделя Жак, която напуща полицията през 2012 година

Със спестените пари тя отваря личен ресторант, който поддържа и развива в продължение на пет години, до момента в който най-после бизнес начинанието ѝ не банкрутира и тя е принудена да затвори заведението.

Останала безработна, само че към момента с задоволително средства в банковата си сметка, Бианка стартира да търси ново поле за изява, от което да изкарва пари. През това време тя взема присъединяване в няколко състезанието по бодибилдинг, където се среща с човек, който има уебсайт.

В него всеки, който има изваяно тяло и има впечатляващи мускули, може да изпрати няколко фотоси и да се качат на въпросния уебсайт, против което ще получи възнаграждение.

От този миг Бианка навлиза във виртуалния свят и с течение на времето стартира да опитва с еротично наличие.



Сключих контракти с още няколко уеб страницата, където последователно събрах самочувствие и кураж, признава тя.

Така навлязла в търговията с еротично наличие, което предлага платформата OnlyFans. По думите ѝ посредством нея съумява да печели към 1600 щатски $ на седмица.

„ В интерес на истината, получавам много похвали за това по какъв начин наподобявам. Много от хората ми споделят, че не ми дават годините, на които съм. Някои даже ме питат дали не съм позволила неточност, когато съм писала възрастта си в профила ми “, изяснява канадката.

Накрая тя разкрива, че преди години се е подложила на пластични интервенции, само че повече не има намерение да си прави каквито и да било естетически корекции и сега се усеща задоволена от метода, по който наподобява.

Аз съм положителна персона, разкрепостена съм и не спирам да се усмихвам, безапелационна е някогашната служителка на реда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР