Би било чудесно да поведа листа на обединена левица, но

...
Би било чудесно да поведа листа на обединена левица, но
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Би било чудесно да поведа листа на обединена левица

„ Би било отлично да поведа листа на обединена левица, само че когато „ Позитано “ води война против софийската си организация, явно такава левица няма по какъв начин да се случи. “ Това разяснява в предаването ‚Лице в лице “ по bTV общинският консултант от Българска социалистическа партия в Столичния общински съвет Ваня Григорова.

По думите ѝ лявото е в разпад, а работещите българи няма да имат съответна отбрана в Народното събрание.

Според нея след избора на ръководител на СОС работата още веднъж не върви

„ За мен националните избори са доста по-важни от европейските. Не че европейските нямат своята тежест при определението на националната политика, в противен случай, в последно време сме подчинени на решенията на Брюксел. Очаквам сглобката да се повтори с леко изменени пропорции, ГЕРБ да вдигнат малко, „ Продължаваме смяна “ да паднат с повече. Нека да ви напомня какво сподели госпожа Габриел, когато оповести края на договарянията. Тогава тя сподели, че времето, което е отделено за осъществяване на договарянията, не е изгубено време, защото по съглашението има 99% съгласие и то би било доста добра база за подписване на съдружно съглашение след изборите. За да очакваш подписване на съдружно съглашение след изборите - очакваш съдружният сътрудник да бъде същият. Очевидно е, че тези избори ще бъдат изгубени за българските жители “, добави тя.

Григорова разяснява, че да застане в едната част на лявото, значи да неглижира всички останали елементи.

ЦИК разгласи какъв брой ще получат членовете на Секционните изборни комисии

„ Решението следва в идващите няколко дни. Посоката би трябвало да е мощно посланичество на работещите жители. Да речем, че в идващите няколко дни ще стане ясно дали съм подготвена да оглавя листа. За страдание, виждаме, че апатията от това, че хората бяха излъчени дълго време, хората взеха решение, че през избори нищо не се взема решение. Сами се отхвърлят от властта, която имат. Лявото и синдикатите би трябвало да работят в една и съща посока. Докато няма осъзнаване и от двете страни, мъчно бих могла да посоча съществуваща лява групировка, която да схваща проблемите на работещите и да се вслушва задоволително постоянно в проблемите им “, сподели още Григорова.

Тя разяснява и че Корнелия Нинова се е „ изгаврила “ с водача на софийската организация на Българска социалистическа партия Иван Таков.

„ Тя беше тази, която управляваше с ПП-ДБ и предложи господин Вежди Рашидов да стане ръководител на Народното събрание. Именно в деня, в който уточни с пръст господин Таков, се снима с ръководител на Общински съвет, който е от ГЕРБ. Очевидно оттова посланичество на работещите български жители не може да има “, съобщи Григорова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР