БГНЕС Според лидера на НФСБ Валери Симеонов след изборите може и

...
БГНЕС
Според лидера на НФСБ Валери Симеонов след изборите може и
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Нивото в парламента падна заради Корнелия Нинова

 БГНЕС Според водача на НФСБ Валери Симеонов след изборите може и да има промени в политическата конюнктура, само че те надали ще бъдат съществени.

А на въпроса дали ще минат през предварителни парламентарни избори, той призна, че суверенът ще реши. Политикът разгласи, че партията му има упоритости да завоюва кметските места в Пловдив и Добрич, да " направи пробиви " в Бургас и Варна и да реализира положителни резултати в София.

" Имаме си обичаен електорат, който ни има вяра ", сподели Симеонов пред Нова тв.

Според него е рано да се каже какъв брой пари са изхарчени за акцията на НФСБ, само че призна, че като цяло след намаляването на дотацията за партиите не са доста.

" Не разчитаме нито на заеми, нито на спонсори, колкото има - толкоз ", отсече Симеонов.

Той не сподели и кой претендент НФСБ ще поддържа при възможен балотаж сред Йорданка Фандъкова и Мая Манолова в София.Председателят на НФСБ остро разкритикува метода, по който в последно време се води политика у нас.

" Много падна равнището в Народното събрание, и то главно поради Корнелия Нинова, която непрекъснато търси да направи скандал ", съобщи Симеонов.

Според него хората би трябвало да схванат, че политиката не е мръсна, кална активност.

" Доста неприятни моменти има, незаслужени квалификации, само че политиката не би трябвало да бъде подценявана, тя е значима. Политиците не са някакви гадни субекти каквито се създават в отвратителна, мръсна лаборатория, те се избират от хората и не стават по-различни, когато ги пратят във властта, те са си такива ", каза  той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР