БГНЕС Николай Драгополов е бил разстрелян с два куршума от пистолет

...
БГНЕС
Николай Драгополов е бил разстрелян с два куршума от пистолет
Коментари Харесай

Излязоха още подробности за убийството на Околовръстното в София

 БГНЕС Николай Драгополов е бил разстрелян с два патрона от револвер " Макаров ", които минали през главата му на милиметри един от различен. Това удостоверила и аутопсията на 46-годишния мъж, който беше екзекутиран във вторник вечерта на Околовръстното шосе в София.

 

" Убиецът е бил експерт. Самият факт, че е уцелил два пъти в слепоочието жертвата, а возещото се до него дете не е потърпевшо, приказва самичък за себе си ", разясняват проверяващи, представени от " Телеграф ".

Стана ясно още, че няколко камери в региона на Околовръстното към бул. " Симеоновско шосе " са снимали поръчковото ликвидиране. Свидетели на кървавата баня от колите, които карали преди и след джипа " Мерцедес " на Драгополов, пък са в цялостен потрес и към този момент са дали показания.

Килърът, превдварително решен като друмник - с спортен екип и суитчър, денел жертвата най-малко 3 часа преди покушението. По неофициална информация той следял дни наред Драгополов, който има автокъща от другата страна на моста.

Проучвал навиците и маршрутите му. Именно оттова тръгнал Николай във съдбовната вечер, като до него се возела 11-годишната щерка на приятелката му.

Убиецът причакал черния джип да спре на червен светофар, след което обърнал и атакувал. Изстрелял е тъкмо 2 патрона и духнал. " На мястото на престъплението са открити две гилзи ", удостовери във вторник преди среднощ и градският прокурор Илияна Кирилова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР