БГНЕС Не мога да прогнозирам дали ще внася сигнал срещу ,

...
БГНЕС
Не мога да прогнозирам дали ще внася сигнал срещу ,
Коментари Харесай

Ципов: Не знам защо машините за гласуване са изпратени с куриерска фирма

 БГНЕС Не мога да предвиждам дали ще внася сигнал против, само че той изрази своя позиция, че по-скоро не би внесъл. А и не искам да разясня господин Рашков, който употребява квалификации при започване на мандата си и във връзка с вас и във връзка с съперници. Това сподели Красимир Ципов, член на Централната изборна комисия от Политическа партия ГЕРБ в изявление за предаването " Тази заран “ по БТВ във връзка изявления на служебния министър на вътрешните работи във връзка с водача на ГЕРБ.

Красимир Ципов припомни, че сегашният силов министър е бил следовател по така наречен дело за " танковата касета “. Той напомни пост от преди дни на режисьора Евгени Михайлов, който споделя по какъв начин го е разпитвал .

Според него изявленията на служебния вътрешен министър по отношение на машините в районните структури и изказванията, че може да бъдат манипулирани, не са съответни.

" Те към този момент са в избрания от Министерски съвет склад и би трябвало да им се извърши одит ", сподели Ципов.

" Става дума за 90 машини, в това число съставни елементи и аварийни елементи. Успяхме да установим за какви машини става дума, че с част от тях се гласувало на 4 април, само че сподели, че чиновници на Министерство на вътрешните работи надали не може да манипулират софтуера на машините. Нека каже какво има поради. Те не са били съпроводени и превозени по надлежния ред. Не са съпроводени от полиция и жандармерия, а с частна куриерска компания са изпратени. От " Сиела Норма " не ни дадоха рационално пояснение за какво са били съпровождани по този метод ", добави Ципов.

Той разяснява и още един значим аспект на изборите, които ще са в разгара на лятото и доста хора ще са на отмора, а точно дали от хотела може да упражним правото си на глас. Ципов изясни, че е направено питане до Министерство на регионалното развитие и има метод това да стане, до момента в който сме на почивката си, само че би трябвало авансово по електронен път да се направи регистрация по сегашен адрес и 14 дни преди вота да се пусне заявление за гласоподаване от мястото, където ще е ваканцията ни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР