БГНЕС Президентът вдига дрон и ме снима. Докарва ми го на

...
БГНЕС
Президентът вдига дрон и ме снима. Докарва ми го на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Президентът ме следи с дрон! Страхувам се!

 БГНЕС " Президентът подвига дрон и ме снима. Докарва ми го на терасата, пред входа доста пъти. Охраната ми споделя, че персонално президентът го ръководи. Той ме следи с дрон!

Само след няколко месеца идват избори. Някой желае служебно държавно управление, с цел да се насочат милиард и недостатък в друга посока. Това очевидно е задачата на днешното занимание ". Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на ексклузивен брифинг в централата на ГЕРБ. 

" Днес моят заместител напуснал с претекстове, поисквам му триумф. До през вчерашния ден викаше, че ГЕРБ е най-силната партия, а през днешния ден към този момент са отпадъци. Иска да смъкна доверието от тях. Това, за което ви приказвам. Всички компромати са направени пред европейските избори. По мокета го познах ".

" Охраняват ме до момента в който дремя. Винаги когато се понижи бдителността. Охраната на президента Радев и моята спят в един и същи двор. Понеже Радев мина границите желая да ви кажа, че той си разрешава да подвига дрон и да ме снима. Като кажа на защитата, че ще смъква този дрон, те му споделят и той го смъква. Охраната споделят, че той го ръководи. Твърдя, че той ме снима с дрон. Прокуратурата да извика НСО и да ги питат. Понеже джипките имат система да смъкват дрон и като кажа, те му предават и той го прибира ". От НСО ми споделиха, че от Китай са му подарили дрон и той си го кара ", сподели министър председателят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР