БГНЕС Повече от 3 часа продължава обискът в къща в

...
БГНЕС Повече от 3 часа продължава обискът в къща в
Коментари Харесай

Полицаи с щателна проверка в дома на майката на Кристиан

 БГНЕС Повече от 3 часа продължава обискът в къща в центъра на София, благосъстоятелност на фамилията на Кристиан Николов, който провокира злополуката с Милен Цветков. Съседи, поискали анонимност, описват, че към 10-на цивилни чиновници на Министерство на вътрешните работи влезнали към 18 ч. в двуетажното зданиe.

 

Къщата постоянно била употребена за купони на компании от младежи, описват още жителите на прилежащите кооперации. Гостите на Кристиан обаче не създавали проблеми и не се е стигало до кряскане на полиция поради мощна музика или звук.

Пред къщата постоянно спирали първокласни коли. Съседите настояват още, че са виждали и Кристиан, само че защото не бил конфликтен и не създавал проблеми в квартала, не му обърнали изключително внимание.

По-рано през днешния ден на Десислава Николова беше повдигнато обвиняване за това, че е предоставила ключовете от колата на Кристиан, който е карал под въздействието на наркотични субстанции. Същевременно на Икономическа полиция е предоставено да извърши инспекция за изясняване на произхода на средствата за закупуването на джипа, написа още " Нова ТВ "

На Николова бе избрана гаранция от 100 000 лева. 

В сряда прокуратурата ще повдигне обвинявания и на мъжа, предизвикал злополуката, при която почина Цветков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР