БФС ще има нов президент и Изпълком на 25 юни

...
БФС ще има нов президент и Изпълком на 25 юни
Коментари Харесай

Ето кога БФС ще има нов президент

БФС ще има нов президент и Изпълком на 25 юни 2021 година. Това стана ясно от днешното съвещание на Изпълнителното бюро на БФС, което разгласи датата.

Извънредният конгрес е очакван да се организира в НДК.

" На днешното си съвещание Изпълнителното бюро на БФС разиска постъпилото в съюза писмо №62-00-4/29.01.2021 година от основния държавен здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев, както и Заповед № РД-01-52/26.01.2021 година, с която възбраната за осъществяване в присъствена среда на конгресно-конферентни мероприятия се удължава до 30.04.2021 година

В сходство с цитираните документи, Бюрото одобри следните решения:

Предлага за гласоподаване на идващото съвещание на Изпълнителния комитет, Извънредното Общо заседание на БФС да се организира на 25.06.2021 година, петък, в Националния замък на културата, при наложителното изискване, че Министерството на здравеопазването промени ограничаващите противоепидемични ограничения и отпадне възбраната за осъществяване на публични мероприятия в присъствена форма.

Предложената дата е съобразена с сегашния период на изключителната конюнктура на територията на Република България, както и с нужното софтуерно време за организация на конгрес, лъчение на делегати и претенденти и осъществяване на предизборни акции.

Предлага се Извънредният конгрес да се организира при дневния ред, признат за отсрочения заради епидемиологичната конюнктура подобен на 11.12.2020 година

Изпълнителното бюро на БФС също по този начин утвърди антидопинговите правила по отношение на обнародваната на 22.01.2021 година Наредба за антидопинговата активност ", оповестяват от БФС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР