Безстрашните търсачи на съкровища се завръщат за най-дръзкия си сезон

...
Безстрашните търсачи на съкровища се завръщат за най-дръзкия си сезон
Коментари Харесай

Нов сезон на `Английски търсачи на злато` от октомври по Viasat Explore

Безстрашните търсачи на съкровища се завръщат за най-дръзкия си сезон до момента по Viasat Explore и надпреварата доближава нови висоти. С нови екипи, на нови места, при непредвидени повреди на оборудването и рискови конфликти с бракониери на скъпоценни метали, рисковете са по-големи от всеки път.

Завърналите се " Дърт догс " си слагат голяма цел от милион $, само че са обезверени, когато бизнес сътрудникът им напуща, оставяйки голямо празно място в екипа.

Съпрузите " Голд джипсис " също се завръщат и са жадни да потвърдят, че могат да преодолеят неприятния си шанс от предните два сезона.



Предприемачът Рик Фишърс и ветераните Тед и Леки Махони отново са тук, този път с щерка си Тайлър, с цел да претърсят територията за златна жилка, а лудият по златото англичанин Алекс Стейд е пропътувал повече от 15 000 км от Англия, с цел да сътвори аматьорски екип от търсачи на злато, наименуван " Скрапърс ".

Дали обаче в машината им за промиване домашно произвеждане ще се покаже злато? И когато златната тресчица погълне остатъците от здрав разсъдък, ще се оправдаят ли огромните им опасности и ще им донесат ли благосъстояние?

Новият сезон стартира на 1 октомври, от 22:00.

Viasat Explore е освен това от това, което очаквате. Любопитен, авантюристичен надъхан и насочен, каналът изследва новото и необикновеното, това е, което ни вълнува и зарежда. От последните научни открития до всекидневието на завладяващи герои, които вършат нещата по един малко по друг метод. Научете още на www.viasatexplore.bg.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР