Безспорно всички, които го познаваха, могат да го определят като

...
Безспорно всички, които го познаваха, могат да го определят като
Коментари Харесай

Само на 42 години: Внезапна смърт покоси телевизионера Георги Николов – Гецата

Безспорно всички, които го познаваха, могат да го дефинират като легенда. Той беше именит със своите изявления, дейности и решения, които можеха да вкарат изясненост и принципност във всяка една обстановка.

Уникалното му възприятие за комизъм водеше до усмивки на лицата даже и на най-навъсените в компанията. Неговите креативен хрумвания бяха неповторими и постоянно разнообразни по отношение на мейнстрийма, който ни залива от всякъде.

Той беше постоянно правилен на своите близки, родственици и другари. Всеки можеше да получи от него съвет и концепция за решение на персонален, професионален и житейски проблем.

Гецата беше душата на компанията във всеки един миг. Той не подражаваше на никой, а беше СЕБЕ СИ!!!

„ Не бяхме кръвни братя, само че бяхме братя по схващане и еднаквост!

Не мога да допускам какво се случва, само че знам, че в един даден миг ние още веднъж ще сме дружно на едно друго място и там също ще търсим неправда и ще я демонстрираме.

Геца, знаеш, че те обичам доста и постоянно ще бъде по този начин, макар разликата в местата, на които се намираме. Не съм сигурен дали в миналото ще мога да се засмея по същия метод, по който ти ме караше да го правя- най-забавният човек с най-остро възприятие за комизъм, който познавам.

П.П: МБ “, това написа журналистът Николай Караколев във връзка неочакваната гибел на Георги Николов.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР