Безспорно едно от най-важните хранения през деня е закуската, която

...
Безспорно едно от най-важните хранения през деня е закуската, която
Коментари Харесай

Закуската с чиа, която ни вталява за седмица

Безспорно едно от най-важните хранения денем е закуската , която зарежда със сили и сила организма, по тази причина и в никакъв случай не трябва да се пропуща. Именно от това каква закуска сте избрали, зависи и какъв брой енергични ще се чувствате денем, а и какво ще е настроението ви. Това оказва въздействие и на желанието ви да сте по-активни, тъй като с цел да спортувате, още веднъж ще имате потребността от сила.



Последно време стана много съвременно първото ядене за деня да включва семена чиа , които са освен доста потребни, а тази закуска ще се хареса даже на по-капризните хора, които постоянно избират какво да си хапнат. Тя е освен безумно вкусна, а и ще ви помогне интензивно да се справите с непотребните килограми и да сте една концепция по-близо до фантазията си за идеално тяло.

Овесени ядки и чиа са съвършената закуска за намаляване и за събаряне на някое друго ненужно кило. С сходен старт на деня е допустимо да се отървете небрежно то цели 4 кила на седмица, в случай че имате повече непотребни.

При този вид за закуска с чиа е значимо да подготвите семената от вечерта, а точно да се наквасен доста добре. По този метод те ще са оптимално потребни и ще са по-наситени с другите значими хранителни субстанции. Тази закуска е освен доста вкусна, а и ще ви зареди с задоволително сила за началото на деня. Семената чиа са потребни и за храносмилането в организма, което е единствено още една причина да опитате тази закуска и сигурно ще се влюбите в нея.

Закуска с чиа за намаляване:

- 250 мл кисело мляко;

- 4 с.л. семена от чиа;

- 2 с.л. овесени ядки;

- половин банан

Освен с банан, може да гарнирате със сезонни плодове. Особено вкусно се получава с малини, ягоди или боровинки.







Вкусно да е!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР