Безработна ромка от Шекера с 4 деца задигна портмонето на

...
Безработна ромка от Шекера с 4 деца задигна портмонето на
Коментари Харесай

Майка на 4 деца обра съседката и духна в чужбина

Безработна ромка от Шекера с 4 деца отмъкна портмонето на съседка, чийто мъж работел в Белгия и постоянно пращал пари. Вътре имало 880 лева След няколко дни върнала портмонето единствено с намиращите се там документи и обяснила, че едно от децата го намерило на улицата. На обраната комшийка обаче направило усещане, че другата си купила телефон и почнала да харчи, което кардинално не си разрешавала, тъй като сама гледала децата си.

В последна сметка крадлата била закована по записите на охранителните камери на близката заложна къща. На тях се виждало по какъв начин дамата влиза за малко в къщата към 8.30 сутринта на 27 април 2016-а. Вече в съда пострадалата разказала, че по това време излязла за минути да изпрати щерка си на учебно заведение и не заключила, тъй като в дома спял 2-годишният наследник. Двете с другата жена са съвсем родственици, тъй като обраната била омъжена за братовчед на крадливата съседка.

Докато бъде изправена пред съда, обирджийката изчезнала в чужбина и адресът не е прочут. Затова Районният съд в Пловдив е разгледал проблема в нейно неявяване и задочната присъда е 3 месеца условно. Тя предстои на обжалване пред Окръжния съд.
тагове майка грабеж съседка чужбина
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР