Безплатни практически курсове по първа помощ за родители организира за

...
Безплатни практически курсове по първа помощ за родители организира за
Коментари Харесай

Безплатни курсове по първа помощ за родители организират от „Нашите недоносени деца“

Безплатни на практика курсове по първа помощ за родители провежда за първи път у нас Фондация „ Нашите недоносени деца ”, оповестяват от организацията. Инициативата се поддържа и финансира от платежния и картов оператор БОРИКА, дълготраен сътрудник и другар на Фондацията.

Инвестицията в здравето и бъдещето на най-малките членове на нашето общество е водещата концепция, която стои зад безплатните образования. Целта е те да доближат до колкото се може повече родители.

Курсовете по първа помощ дават подготовка за рискови обстановки с бебета и деца и могат да се окажат животоспасяващи в разнообразни сериозни моменти. Обучението се базира на одобрена от авторитетни интернационалните организации методика и ще се организира от сертифицирани инструктори с дълготраен опит. Включва теоретично наличие и на практика извършения по тематики:

- Смисъл, цели и правила при оказването на първа помощ

- Първа помощ при задавяне на бебе и дете

- Алгоритъм за оказване на първа помощ - избавителна верига

- Първа помощ при мощно кръвотечение и потрес

- Първа помощ при характерни пострадвания при бебета и деца – рани, ухапвания и ужилвания, алергична реакция, изгаряния

- Първа помощ при пострадване на кости и стави при бебета и деца. Нараняване на глава при бебета и деца

- Първа помощ при безсъзнание на бебе и дете

- Първа помощ при сърдечен арест на бебе и дете

- Първа помощ при незабавни положения – астматичен припадък, отравяне, удар от ел. ток

Вече са отворени записванията за първия курс, който ще се организира на 11 април в Център за детско развиване „ Малки чудеса ”. Всички искащи могат да се записват за присъединяване на портала за събития на Фондация “Нашите недоносени деца ” на адрес: https://events.premature-bg.com/.

Ще последват дати за още пет образования през цялата 2024 година, през месеците май, юни, септември, октомври и ноември. Десетки родители ще имат опция да преминат през това потребно образование, което ще им обезпечи скъпи познания и умения при развъждането и грижата за техните деца, означават от Фондацията.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР