Бездомник започна да си устройва жилище пред входа на кино

...
Бездомник започна да си устройва жилище пред входа на кино
Коментари Харесай

Клошар си построи дом пред кино Космос

Бездомник стартира да си устройва жилище пред входа на кино Космос, видя кореспондент на „ Марица “. Бърлогата се намира директно пред входа на някогашното кино, което до 2019 година би трябвало да бъде превърнато във филиал на библиотека „ Иван Вазов “.

Работата по ремонта на знаковия обект върви постепенно, а бездомникът очевидно е решил да употребява разхвърляните в близост строителни материали, с цел да има покрив над главата през зимата.

За градежа той е употребявал остарели бетонни блокове, които събрал в региона. Няколко от тях той е наредил, с цел да пазят завет на ъгъла, където се намира леговището. Същият материал е употребявал за изработката на легло и скамейка. За комфорта е домъкнал остаряло кресло, най-вероятно пристигнало от канцелариите в тогавашното кино.

Наоколо има разхвърляни боклуци от храна и опаковки. „ Очакваме скоро да стартира да си строи и втори етаж. Май го гласи за мезонет “, шеговито разясниха минувачите.

Ситуацията обаче по никакъв начин не е за смях, откакто през последните седмици две къщи в Пловдив, завладяни от клошари, бяха изпепелени в пожари. По същия сюжет през август 2016 година пламнаха и тютюневите хранилища на Кудоглу на ул. " Иван Вазов ". /Марица.бг
тагове клошар дом кино космос  Клошар си построи дом пред кино Космос
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР