Бездомник от Калифорния нахлува в дома си, докосва момиче, на 12 години, е намерено в колата на семейството, казва полицията

...
Бездомник с условно освобождаване в Калифорния е арестуван, след като
Коментари Харесай

Бездомник с условно освобождаване в Калифорния е арестуван, след като се промъкна в дом и докосна 12-годишна старо момиче, каза полицията.

Полицаите от Ривърсайд реагираха около 12:30 сутринта във вторник на възможна кражба с взлом и откриха заподозрян надолу по улицата, когато пристигнаха. Дейвън Алварес, 28, преходник, влязъл в отключената къща и видял момичето да спи на дивана, каза полицейското управление в Ривърсайд.

Той докоснал лицето на момичето, което я стреснало и я накара да избяга, за да предупреди семейството си, казаха властите.

Алварес, който беше условно освободен за кражба на автомобил, твърди, че е взел комплект ключове от дома и е избягал.

Той беше намерен, след като съсед съобщи, че го е видял в кола, принадлежаща на семейството на дома, в който се твърди, че е влязъл.

Полицията арестува Алварес по подозрение за дразнене или малтретиране на дете, кражба с взлом , опит за кражба на автомобил и нарушение на условното освобождаване. Той е задържан без гаранция.

В публикация в социалните медии полицейското управление отбеляза, че Калифорния не счита предполагаемите престъпления за „насилствени“ и че не може да пусне снимката му „за да можете вижте много по-добър образ за него."


Оригинален източник на статия: Бездомен мъж от Калифорния нахлува в дома си, докосва момиче, 12, намерено е в колата на семейството, казва полицията

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР