Бездомна и психично болна пловдивчанка на градус нападна охранител с

...
Бездомна и психично болна пловдивчанка на градус нападна охранител с
Коментари Харесай

Пияна клошарка опита да заколи охранител

Бездомна и психологично болна пловдивчанка на градус атакува охранител с нож. Екшънът се разиграл на бул. " Христо Ботев " в Пловдив, оповестява " Марица ". 

Жената, която на няколко пъти е лежала в психиатрия, се напила още от сутринта. По обяд вървяла по булеварда, като спряла до офис за бързи заеми. Облегнала се внезапно на витрината и я счупила. Цялата обстановка стреснала работещите в офиса. Тъй като не съумели да проведат естествен диалог с дамата, която се държала нападателно, повикали екип на частна охранителна компания, която дава отговор за офиса. 

Още при идването си, охранителите открили, че бездомната е в нетрезво положение. Пловдивчанката се вбесила от наличието им, извадила нож и тръгнала с него против единия. До пострадване, обаче, не се стигнало. Сигналът бил препратен до тел. 112, като на място дошъл екип на полицията. Служителите разказали и на тях какво тъкмо се е случило, посочили и провалите по витрината. 

Униформените я арестували. 

Материалите от осъществената от полицейските органи инспекция били изпратени на Районната прокуратура по подготвеност с оглед данните за осъществено закононарушение, само че прокурор е отказал да образува досъдебно произвеждане. 

Така преписката е изпратена на началника на Шесто районно за санкция по Указа за битка с дребното безчинство. Изправена пред магистратите, клошарката декларирала, че не помни нищо. Наложили ѝ санкция в размер на 100 лева. 

Станало ясно, че пловдивчанката води бездомнически метод на живот, откакто пожар унищожил дома ѝ. Тя злоупотребява с алкохола, като има и предходни престъпни прояви. Многократно е настанявана за психиатрично лекуване. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР