Безапелационен глас и велик талант. Това е най-краткото и точно

...
Безапелационен глас и велик талант. Това е най-краткото и точно
Коментари Харесай

Ерос Рамацоти проговори на български пред родната публика

Безапелационен глас и популярен гений. Това е най-краткото и тъкмо изложение за Ерос Рамацоти. Италианецът го потвърди още един път и пред българската аудитория, която бе препълнила столичната зала,,Арена Армеец‘‘ нощес.

Ерос излезе на сцената и поздрави на български всички с думите:,,Здравейте, по какъв начин сте‘‘, след което заложи на музиката, а не на приказките и пя два часа без отмора.

Той бързо съкрати дистанцията с публиката, като слезе три пъти от сцената и мина покрай почитателите, които бяха в непосредствена непосредственост до него и бенда. Разходи се сред първите редове и помаха, а най-напористите фенове съумяха да го пипнат без проблем.

Всичко в неговото шоу бе изпипано до най-дребния подробност, като се почне още от входа, където бе изработен почитател шоп с богат набор от продукти - тениски, чаши, гривни, ключодържатели и дискове, а всеки закупил си от сувенирите, бе обслужен от общителни италианци, част от екипа на Ерос.

Пред залата усещане направиха и няколкото тира, брандирани с името на Рамацоти. В тях бе цялата техника, която не бе по никакъв начин малко и това си пролича и по врене на самия концерт, където оборудването в залата беше на международно равнище.

Композицията на сцената бе повече от впечатляваща, като мултимедийната стена изобразяваш формата на рампа за скейтборд.

Друг акцен на сцената беше и бял светещ роял, а светлинните резултати в цялата зала приковаваха вниманието не един и два пъти.

Професионалисти от екипа на артиста се грижеха за това на двата огромни екрана до сцената да режисират в действително време концерта и да излъчват фрагменти както от протичащото се на сцената, по този начин и такива с разчувстваната аудитория.

Със своите осъществявания италианецът бързо завладя феновете си, а с емблематичната,,Musica e’’ накара всички в залата да настръхнат. Разбира се, почитателите чуха онлайн и,,Fuoco Nel Fuoco’’,,,Per Le Strade Una Canzone’’,,,I Belong To You’’ и още, и още...

В продъкжение на два часа един от най-уникалните гласове в света подари на родните меломани музиката, гения и гласа си. До идващия път, Ерос!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР