Без значение на колко години стават децата им, майките винаги

...
Без значение на колко години стават децата им, майките винаги
Коментари Харесай

Обич без граници: 98-годишнa майка се премести в старчески дом, за да се грижи сина си

Без значение на какъв брой години стават децата им, майките постоянно са подготвени да създадат всичко допустимо за тях. Историята на Ада Кийтинг, 98-годишна майка, стана известна в интернет, тъй като дамата се реалокира в старческия дом на сина си, с цел да се грижи за него. Синът ѝ имал потребност от нея и тя била до него. Ада Кийтинг е в действителност невероятна жена!



Ада може да е стара, само че към момента знае кое е най-хубавото в обстановката. Изглежда, че и майката, и синът са щастливи и се радват на компанията си.



През 2016 година Том Кийтинг, синът на Ада, се реалокира в дом за възрастни в Ливърпул, тъй като се нуждаел от повече грижи, в сравнение с можел да получи вкъщи. Година по-късно Ада също се реалокира там, тъй като не могла да понесе да е надалеч от него. Днес двамата обичат да прекарват доста време дружно в дома за възрастни като гледат телевизия и играят игри.

„ Всяка вечер споделям „ Лека нощ “ на Том в стаята му и го посрещам с „ Добро утро “. Когато се върна, идва при мен с протегнати ръце и ме прегръща мощно. Никога не спираш да бъдеш майка “, споделя Ада.

Тази трогателна история е следващото доказателство за силата, чистотата и безкрайността на майчината любов!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР