Без значение какво казват критиците, Waze продължава да се развива

...
Без значение какво казват критиците, Waze продължава да се развива
Коментари Харесай

Waze съобщи за голяма актуализация, ето какви ще са подобренията

Без значение какво споделят критиците, Waze продължава да се развива и скорошното известие за най-голямата актуализация на приложението от години, потвърждава, че Гугъл към момента няма проект да го сплоти с Гугъл Maps.

Waze ще продължи да работи без значение и това може да се каже, че е добра вест.

Компанията, благосъстоятелност на Гугъл, неотдавна разгласи огромна актуализация, която включва предизвестия за неравности по скорост и остри завои, повече информация за навигация за заобиколни пътища и други екстри, които подсигуряват нейната позиция като най-хубавата опция на Гугъл Maps.

Следващите три функционалности освен са известни претенции, само че и са в сходство с главната цел на Waze да направи пътя по-безопасен и по-предсказуем, като приготви лидера за това, което се случва по маршрута.

Училищни зони

Това ще полезбо обновлени, изключително за водачи, които за първи път са огромен град и не са осведомени с района. Те нормално карат по-бързо от всички останали, не плануват неравностите и натискат внезапно, когато ги виждат.

Екипът на Waze към този момент удостовери, че възнамерява да добави поддръжка за учебна зона към приложението.



Деца, играещи на улицата

2024 година е и множеството деца към този момент са пристрастени към мобилните телефони и таблети, само че пък към момента има деца, които обичат да играят на открито с играчките си и всичко останало.



Децата, които си играят на улицата са постоянно срещани в тихи квартали, където трафикът нормално е слаб. Въпреки това, задачата на Waze е да откри по-бърз маршрут до дестинацията, тъй че приложението предлага всякога с слаб трафик, който може да понижи времето до вашата дестинация.

Включително тихи жилищни пътища, където може да намерите деца, играещи пред къщата или на улицата.

Waze от дълго време е подложен на критика за ориентиране на тежкия трафик по тези тесни улици, само че поради фокуса му, приложението не може да избегне избрани пътища (освен в случай че не е категорично изисквано от локалните управляващи или пътните власти). В резултат на това предупреждаването на водачите за наличието на играещи деца на улицата е способ за справяне с този минус, защото всеки има потребност от по-безопасно придвижване и понижена възможност от произшествия.

Статистика за пътуването

Ако сте някогашен консуматор на Гугъл Карти, който към този момент употребява Waze, една от функционалностите, които сигурно най-вече ви липсват, евентуално е обобщението на пътуването, което се демонстрира, когато пристигнете на дестинацията.

Гугъл Maps демонстрира значими статистически данни за пътуването. Waze към този момент удостовери, че работи върху такава функционалност, евентуално заимствана от Гугъл Maps.

 

Гугъл Maps евентуално ще се възползва от това съдействие в дълготраен проект, основно защото Waze се трансформира в необикновен запас за данни за трафика. Броят на потребителите, които употребяват Waze, продължава да пораства и доста оказва помощ за докладите за трафика.

Waze в този момент довършва своята дълго чакана актуализация, цялостна с нови функционалности, и се чака потребителите да получат главния пакет от усъвършенствания през идващите седмици. Те дадоха обещание, че внедряването ще стартира до края на април, тъй че следете идната актуализация за предизвестия за изкуствени неравности по скорост, вести за остри завои.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР