Без забавяне продължава премахването на незаконните постройки на Румен Гайтански-Вълка

...
Без забавяне продължава премахването на незаконните постройки на Румен Гайтански-Вълка
Коментари Харесай

Машини и работници неуморно рушат незаконния хотел на Вълка

Без закъснение продължава премахването на противозаконните постройки на Румен Гайтански-Вълка в ловно стопанство " Искър ".

В акцията вземат участие както наети от Столичната община служащи, по този начин и хора от компанията на Гайтански. Съвместните дейности са почнали, откакто от неговата компания " Био-майнинг " пожелаха да вземат участие в събарянето на противозаконните постройки.

На терен работят две тежкотоварни машини и близо 20 души, демонстрира инспекция на Българска национална телевизия.

" В момента се демонтират покривните керемиди, почиства се и строителният боклук за по-лесен достъп ", изясни инж. Николай Илиев, механически началник на обекта.

По думите на Мирослав Гьорев, представител на компания " Био майнинг ", се работи 90% вътре и 10% на открито.
 Васил Терзиев: Вълка желае самичък да събори противозаконния си хотел
Васил Терзиев: Вълка желае самичък да събори противозаконния си хотел

Започват инспекции на противозаконните градежи в столичните региони

От Столичната община и компанията на Румен Гайтански довършват общ график за премахването на постройките. Така общината  ще спести близо 2.4 млн. лв.  от бюджета си.

" До момента Столичната община и екипите не са спирали работа по контракта, който е подписан. Финализираме линеен график, по който времево и механически да сме наясно по какъв начин рационално да се спазят периодите по действия ", съобщи Цветан Тодоров от Столичната община.

Очакванията са общата работа сред Столичната община и частната компания да продължи сред три и шест месеца до окончателното унищожаване на противозаконните постройки.

Припомняме, че противозаконните здания са благосъстоятелност на компанията " Био Майнинг " на Румен Гайтански - Вълка. Опитите за срутване на хотела започнаха на 29 март, а няколко дни по-късно стана ясно, че събарянето бива затруднявано с, като да вземем за пример паркиран на входа пикап макар възбраната за влизане на коли, с цел да не се основава риск за бременните кошути в региона.
 Въпреки хитринките: Хотелът на Вълка падна
Въпреки хитринките: Хотелът на Вълка падна

Блокиралата входа кола е репатрирана, а катинарът е срязан с флекс
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР