Без волан и педали ще се появи първият електромобил на

...
Без волан и педали ще се появи първият електромобил на
Коментари Харесай

Apple Car идва през 2025 г. без волан и педали

Без волан и педали ще се появи първият електрически автомобил на Apple още през 2025 година, заяви Bloomberg в края на седмицата.
 Apple Car, Project Titan, специфичната батерия и по кое време колата ще влезе в произвеждане
Кога стартира производството на Apple Car

Изненадите, които Apple ни готви

От отчета също по този начин излиза наяве, че колата, която Apple назовава Project Titan, ще може да се движи без никаква интервенция от човешка страна.

Първоначално оповестеният интервал за основаването на Apple-мобила бе в диапазона на пет до седем години, само че ето, че Тим Кук и хората му някак се съумели да го съкратят до към четири от днешна дата.
 Снимка 554140

Новината се одобри от пазарите като явен знак, че планът се развива сполучливо и докара до неотложен скок в акциите на компанията с 3% и нов връх за цената им - 158.40 $ за акция.

От разкритията на Bloomberg научаваме, че чипът за самостоятелно ръководство е подготвен и по него са работили същите хора, които са разработвали и чиповете в iPhone, iPad, Mac и така нататък

Той е определян като най-мощният чип, създаван от Apple досега, което звучи много обещаващо.
 Снимка 496772

Именно технологията за самостоятелно навигиране и ръководство е това, което сега отличава настоящия водач Tesla и й дава отчетлива преднина пред останалите на пазара.

Крайната цел на Apple е да трансформира автомобила си в самобитно продължение на хола ни, в което всички седалки са обърнати една към друга, като столове към маса, само че вместо маса в центъра е поместен футуристичен iPad.

Все още обаче знаем много малко за дизайна и качествата на автомобила, като за момента разчитаме единствено на концептуални и компютърно генерирани фрагменти.
 Tesla Roadster, Илон Мъск и за по кое време се отсрочва стартирането на пазара на автомобила
Лоши вести за Tesla Roadster

Ще има недоволни, само че няма различен метод

Изтеклите досега данни за него обаче не оставят никакво подозрение, че ще е безукорен и има късмет да трансформира Apple в заслужен съперник на Tesla.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР