Без водещ и с предварително записани послания премина церемонията за

...
Без водещ и с предварително записани послания премина церемонията за
Коментари Харесай

Стачката на сценаристите в Холивуд помрачи церемонията за филмовите награди на MTV

Без водещ и с авансово записани послания мина церемонията за филмовите и телевизионни награди на MTV - първото огромно шоу за връчване на оценки след началото на, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

 Сценаристите в Холивуд стопират работа поради ниско възнаграждение Сценаристите в Холивуд стопират работа поради ниско възнаграждение

По време на излъчването имаше дълги рекламни блокове и фрагменти от предишния издания на това събитие.

" Писък 6 " завоюва премията за най-хубав филм в конкуренция с " Аватар: Природата на водата ", " Черната пантера: Уаканда вечно ", " Елвис ", " Не! ", " Усмивка " и " Топ Гън: Маверик ". В авансово записано видео килърът Гоустфейс беше непретенциозен: " Към всички почитатели, които гласоподаваха, най-сетне отговорихте на въпроса ми: Кой е обичаният ви заплашителен филм? ".

Том Круз взе оценката за най-хубав артист във филм за " Топ Гън: Маверик ", като надви над Остин Бътлър, Флорънс Пю, Майкъл Б. Джордан и Кеке Палмър. В излъчено видео Круз пилотира аероплан и благодари на почитателите, като в същото време популяризира иден епизод от поредицата " Мисията невъзможна ".

 Украинска организация стачкува против номинациите за Украинска организация стачкува против номинациите за " Оскар " на " Топ Гън: Маверик "

За най-хубаво комедийно осъществяване бе отличен Адам Сандлър за " Мистериозно ликвидиране 2 ", а " Писък 6 " завоюва в категорията за най-хубав екранен пердах, като Гоустфейс още веднъж благодари на гласувалите: " Крайно време беше някой да оцени работата ми ".

В телевизионните категории сериалът " Последните оживели " беше отличен от MTV за най-хубаво шоу, побеждавайки " Странни неща ", " Белият лотос ", " Уенсдей " и Yellowjackets. Педро Паскал одобри премията и съобщи, че той, актьорите и основателите на продукцията са солидарни със стачкуващите сценаристи. Паскал завоюва наградата и за воин на годината. Той също по този начин раздели оценката за най-хубав екранен дует с Бела Рамзи.

 Педро Паскал се включи с видео обръщение на церемонията.
© Скрийншот от видеото на MTV

Педро Паскал се включи с видео обръщение на церемонията.

Джена Ортега взе премията за най-хубава актьорска игра в телевизионно шоу за присъединяване си в " Уенсдей ". Джоузеф Куин получи премията за пробив за ролята в телевизионната поредност " Странни неща ".

Шоуто на семейство Кардашиян беше оповестено за най-хубава реалити поредност.

Дрю Баримор, която трябваше да бъде водеща на тазгодишното шоу, отхвърли присъединяване онлайн в церемонията в символ на взаимност с митинга на Гилдията на сценаристите. Тя обаче беше предоставила доста видеоскечове. Заради стачката на сценаристите, MTV се отхвърли от провеждането на събитието онлайн и от аления килим. Обичайно церемонията е в Санта Моника, щата Калифорния.

 Фотогалерия: Дрю Баримор на 40 Фотогалерия: Дрю Баримор на 40

Актрисата Дженифър Кулидж беше удостоена с наградата на МТV " Комедиен талант ". Във видеопосланието си тя съобщи заяви, че съвсем всички огромни комедии стартират от велики сценаристи. " Тази вечер заставам тук пред вас един до друг с моите сестри и братя от американската Гилдия на сценаристите ", сподели тя в излъчения запис. Кулидж завоюва също наградата и за най-страховито осъществяване.

Наградата за най-хубава целувка във филм отиде при Мадисън Бейли и Руди Панкоу от сериала Outer Banks на стрийминг платформата " Нетфликс ". За най-хубав изверг във филм бе отличена Елизабет Олсън за " Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта ", а Тейлър Суифт взе наградата за най-хубава ария за Carolina. Изпълнителката Селена Гомес беше наградена за най-хубав музикален документален филм за плана си Selena Gomez: My Mind & Me.

Носителите на доста от премиите не се включиха с благодарствени речи.

MTV включи в шоуто десетки остарели клипове, измежду които осъществяване на Lady Marmalade от 2001 година на сборна групировка от звезди, Juice на Лизо от 2019 година, Umbrella на Риана от 2002 година Излъчени бяха и запаметяващи се речи на предходни спечелили като Мелиса Маккарти, Кевин Харт и Джак Блек. Показани бяха и елементи от нов епизод на сериала Yellowjackets, както и клип от " Трансформърс: " Възходът на зверовете ". Понякога беше мъчно да се дефинира кое е ново и кое е остаряло, отбелязва Асошиейтед прес.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР