Без три от най-опитните състезателки стартира подготовката на женския национален

...
Без три от най-опитните състезателки стартира подготовката на женския национален
Коментари Харесай

Без три опитни състезателки стартира подготовката на волейнационалките

Без три от най-опитните състезателки започва подготовката на женския народен тим по волейбол на България в Пловдив. От първото занятие в състезателен комплекс " Сила " отсъстваха капитанката Елица Василева, Христина Вучкова и Ева Янева. Те ще се причислят към лагера след няколко дни. Селекционерът Иван Петков повика 23 състезателки. Сред тях и девойки, които за първи път усещат атмосферата в националния тим.

" Основната концепция за лагера е приобщаване на новите девойки, които са много млади - да усетят, да почувстват атмосферата вътре в тима ", съобщи старши-треньорът Иван Петков.

" Започна да ни липсва доста волейбола. Липсват ни интензивността и тренировките. Затова в този момент се радваме, че сме още веднъж дружно и ще упражняваме, макар, че това лято нямаме мачове ", разяснява разпределителката Лора Китипова.

" Със сигурност на всички ще е доста мъчно до момента в който колелото се завърти още веднъж, само че имаме огромно предпочитание за подготвителен развой ", сподели още Гергана Димитрова.

Желанието на треньорския щаб е да бъдат изиграни и няколко контролни срещи след края на подготовката. Засега обаче контрактувани инспекции към момента няма, като се работи по въпроса.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР