Без шумно парти мина рожденият ден на Селена Гомес. На

...
Без шумно парти мина рожденият ден на Селена Гомес. На
Коментари Харесай

Селена Гомес стана на 28 без шумно парти - slava.bg

Без шумно празненство мина рожденият ден на Селена Гомес. На 22 юли певицата стана на 28 години, само че вместо да чества както преди, разгласи, че е подела благотворителна акция.

„ Честит рожден ден! Надявам се, че през днешния ден и всеки ден се усмихваш “, написа Нина Добрев в Instagram и честити на своята другарка това, че става по-зряла с една година.

За да направи нещо свястно на рождения си ден и стартира своя козметичен бранд, Гомес разгласи, че е основала фонда „ Rare Impact Fund “. Събраните в него пари ще отидат за организации, които поддържат хора с разнообразни психологични проблеми.

Средствата във фонда ще идват от част от приходите, пристигнали от покупката на артикули с марката „ Rare Beauty “.

„ Благодарна съм за екипа, който толкоз доста ми оказа помощ да трансформира фонда в действителност. Още от основаването на марката, искахме да се борим да дадем допустимо най-вече на обществото и да помогнем на хората да получат помощ от организациите, грижещи се за психологичното здраве, които доста ми помогнаха “, написа изпълнителката и посочи, че работи в тясно съдействие със експерти по психологично здраве.

В средата на юли Селена Гомес пусна видеото към най-новата си ария „ Past life “.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР