Без секс, алкохол и клюки! - С това заглавие разтърси

...
Без секс, алкохол и клюки! - С това заглавие разтърси
Коментари Харесай

Венета Райкова: Без секс, алкохол и клюки!

Без секс, алкохол и злословия! - С това заглавие раздруса обществените мрежи журналистката Венета Райкова, когато разгласи, че влиза в 40-дневен коледен пост. Известната русокоска, обичана от почитателите си за своята провокативност, реши да се въздържа освен от непотребните калории, а и от други изкушения. Този непредвиден ход на Венета включва изцяло отричане от секса, алкохола и даже от клюките!

Феновете й, които са привикнали с безкомпромисната и привлекателна публицистика, бяха изцяло сюрпризирани от решението й да се посвети по тъкмо този метод за идните празници и в този момент ще наблюдават с огромен интерес по какъв начин ще се оправи Венета със задачата да се въздържи от всичко изкусително. За журналистката този коледен пост е нейният метод да означи празниците с по-голяма самодисциплина и непорочност.

Постната диета се състои единствено от растително хранене, без никакви скотски артикули. Плодове, зеленчуци, бобови и зърнени култури, ядки и семена ще се сервират на Райковата маса чак до Бъдни вечер, само че Венета на драго сърце приема постите и припомня на фоновете си да създадат същото!

Бившето лице на " Горещо “ от години поставя здравето си преди всичко, както физическото, по този начин и психическото. Райкова ловко медитира и се грижи за духовното си положение по този начин, че постите не би трябвало да бъдат огромно предизвикателство за нея,  писа  " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР