Без съмнение пандемията и голямото седене вкъщи повлия на мнозина

...
Без съмнение пандемията и голямото седене вкъщи повлия на мнозина
Коментари Харесай

Семейна инфлуенсърска идилия: Джулия и Кристиан Кирилов за пандемията и плановете за... близнаци!

Без подозрение пандемията и огромното седене у дома повлия на мнозина ни. Учените даже приказваха за взрив на депресивните положения около противоепидемиологичните ограничения. Сега повече отвсякога ценим приятелите си, сътрудниците си, фамилията си, та даже и домашните ни любимци. 

Виж още: Нова година, нова намеса: Андреа в Истанбул за интервенция, придружи я тайнствен мъж

На фамилен въпреки и пандемичен уют се радва и едно от най-популярните и млади фамилии у нас - това на поп-фолк певицата Джулия и реалити звездата Кристиан Кирилов. 

Виж още: От Смолян до Истанбул: Българката, която стана звезда в турските сериали! Историята на Юлия

В изявление за " България Днес " поп-фолк певицата се оплака само от обстоятелството, че " прекомерно доста " са си умряли и към този момент с неспокойствие чакат отварянето на заведенията. Самата Джулия имала готови 3-4 песни, а брачният партньор ѝ също готвил музикални изненади на почитателите си. 

Виж още: Луна сподели първокласната си спалня и разгласи, че продава родния си апартамент в Шумен

Иначе двамата прекарвали времето си вкъщи и им било прелестно. Радват се на компанията и на три домашни любимеца - кученца. През останалото време играели на PlayStation и гледали филми.

Джулия призна, че се надява тази година и тя да премине най-малко в тима на бременните звезди. С Кристиан работят интензивно по въпроса и считат, че е въпрос на време. 

Виж още: Пандемията като време за себе си: Известните българки, които се посветиха на свръхестественото

Поп-фолк звездата признава, че двамата с Кристиан мечтаят за близнаци - момче и момиче, въпреки че той нямал нищо срещу и да гледа две девойки. Кирилов имал опит с племеничките си и Джулия го похвали, че към този момент може да сменя памперси и счита, че ще бъде добър татко.

Изображение: https://www.instagram.com/julia_bulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР