Без съмнение мишката е най-важното оръжие при разположението на играча.

...
Без съмнение мишката е най-важното оръжие при разположението на играча.
Коментари Харесай

Genesis представи геймърската мишка Krypton 770

Без подозрение мишката е най-важното оръжие при разположението на играча. Качеството оказва голямо значение за постигането на резултатите. Genesis Krypton 770 e на добра цена и с високи механически параметри.

Сърцето на всяка мишка е датчикът. В случая с Genesis Krypton 770 това е известни PixArt PMW 3360 оптичен датчик с оптималната чувствителност 12,000 DPI, ръководещо ускоряване 50 g. Този модул е присъщ за една от най-скъпата външна страна, изключително когато става въпрос за професионални геймъри.


Omron суич
Krypton 770 e един от примиум продуктите на Genesis, за това датчикът не е единственият бенефит, който може да се уточни. Издържливостта на мишката също е от огромно значение. И двата бутона са снабдени с Omron суичове с издръжливост до 20 милиона клика всеки. Кордата е сплетена с найлон като стените й са покрити с гумена повърхнина. Това улеснява съпротивлението на мишката и защищава ръката от унасяне, като в това време ускорява издръжливостта на Genesis Krypton 770.

Производителят остава диря до последната струна, с цел да може да сложи Krypton 770 едно до друго със своите съперници. Мишката употребява необятни стъпка, като по този метод свежда до най-малко триенето и ускорява динамичността и скоростта на придвижване. Конфигурацията на чувствителността стартира с 100 DPI и приключва на 12 000 DPI. Потребителят може да избере обособени подсветки модели за настройките.


RGB Prismo резултат
Genesis Криптон 770 е оборудван с RGB Prismo резултат, който е мулти-цветен (16 700 000 цветно) осветяване, което може да бъде изцяло конфигуриран с потреблението на включен програмен продукт. По този метод потребителите могат да основават свои лични набори с един от 12 резултати, за дадената конфигурация. Така постоянно ще знаете кой профил е деен сега. Мишката също по този начин е оборудвана със лична памет, като постоянно употребява настройките си, без значение от компютъра, към който е обвързван.
Включена Ninja Wallet Card
Genesis прибавя нещо особено към мишката: детайл от сбирката Ninja Wallet Card. Винаги можете да го вземете със себе си в портфейла си, защото сигурно ще ви бъде от изгода. Този дребен продукт може да се употребява в десетки разнообразни случая, като да вземем за пример отварачка за бутилки, отвертка или нож за хартия.
Технически спецификации : Чувствителност: до 12 000 DPI
• PMW 3360 датчик
• RGB осветяване
• Включен програмен продукт
• OMRON превключватели
• Включена е карта Ninja Wallet
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР