Без съмнение епицентърът на европейския тунинг на расови автомобили би

...
Без съмнение епицентърът на европейския тунинг на расови автомобили би
Коментари Харесай

Една от най-добрите германски тунинг фирми вече е и на родния пазар

Без подозрение епицентърът на европейския тунинг на расови коли би могъл да бъде открит в Германия. В никоя друга страна на Стария континент не бихте могли да откриете компании като Hamann или Novitec, които да се захванат с щурата концепция да “доработват” не какво да е, а същински четириколесен шедьовър от Маранело.

Novitec Group е немски производител на performance и тунинг елементи, който е профилиран за марките Ferrari, Lamborghini, Maserati, Rolls-Royce, Tesla и неотдавна - за McLaren. Обширните стратегии за настройки на Novitec (Rosso, Torado, Tridente, SPOFEC, McLaren) се характеризират с извънредно висококачествени и напълно не евтини артикули, направени с точност и висшо майсторство.

От 1989 година програмата Novitec е съсредоточена към извънредно мощни мотори, дружно с авангарден жанр за италианските супер коли, а с по-новите попълнения SPOFEC (RollsRoyce, Spirit of Ecstasy) и подразделението McLaren - към този момент притежателите на тези английски коли също могат да се възползват от майсторските тунинг артикули.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР