Без никакво съмнение Серина и Винъс Уилямс са най-легендарните сестри

...
Без никакво съмнение Серина и Винъс Уилямс са най-легендарните сестри
Коментари Харесай

Сестрите Уилямс отново заедно: Серина и Винъс с уайлдкард на двойки на US Open!

Без никакво подозрение Серина и Винъс Уилямс са най-легендарните сестри в историята на международния женски тенис, като всяка една от тях е била на върха на международната класация както на сингъл, по този начин и на двойки. Двете поделят между тях общо 30 трофеи от Големия шлем поединично и още 28 " мейджър " трофея при тандемите, което ги трансформира в едни от най-титулуваните тенисистки в историята. 

Днес стана ясно, че двете сестри още веднъж ще обединят сили на корта, откакто са приели " уайлдкард " от уредниците да се включат в конкуренцията по двойки. По всяка възможност това ще бъде и последният път, в който ще ги забележим дружно на корта, имайки поради, че неотдавна Серина разгласи, че възнамерява да си вземе довиждане с тениса на идния US Open.

Сестрите Уилямс са завоювали дружно всичките си титли от Шлема на двойки, а също така могат да се похвалят със продобиване на олимпийския златен орден при тандемите цели три пъти (Сидни 2000, Пекин 2008, Лондон 2012). За последно те играха един до друг на Откритото състезание на Франция през 2016 година, когато доближиха до осминафиналната фаза.

Serena and Venus on the same court.

The 2x women`s doubles champions have accepted a wild card.
— US Open Tennis (@usopen)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР