Без наличие на гаранция, услугата се оказва неоправдан разходЦената за

...
Без наличие на гаранция, услугата се оказва неоправдан разходЦената за
Коментари Харесай

Ремонт на iPhone може да струва цяло състояние

Без съществуване на гаранция, услугата се оказва непростим разход

Цената за ремонт на iPhone XS Max доближава 599 $, в случай че устройството няма гаранция

Когато човек си купува iPhone, би трябвало да знае, че ремонт на смарт телефона без гаранция може да му коства цяло положение и на процедура да е непростим разход.

На страницата си за поддръжка Apple разгласява цените на ремонтните услуги за iPhone с гаранция (вкл. разширена AppleCare+) и без такава. Във втория случай притежателите на айфони ще би трябвало да се бръкнат доста дълбоко в джобовете си, с цел да поемат, да вземем за пример, промяната на екран.

Според формалните цени на Apple, промяната на задното стъкло на iPhone XS Max коства 599 $. Разбира се, в множеството случаи компанията няма да извърши сходна подмяна, а просто ще даде на клиента работещ смарт телефон.
още по тематиката
При настоящите модели iPhone XR в гаранция, замяната на батерията няма да коства нищо на потребителя, до момента в който без гаранция цената е 69 $, както и за останалите нови модели – iPhone XS и iPhone XS Max.

Що се отнася до по-старите айфони, до края на годината замяната на батерия коства 29 $, а от идната година – цената ще бъде 49 $, като се изключи iPhone X, при който е 69 $. Така, че във връзка с батериите, цените са от малко малко търпими.

За всяка друга щета на iPhone XR, друга от екрана, ремонтът или замяната на съставен елемент костват 99 $ при съществуване на гаранция и… 399 $ – при липса на такава.

Смяната на екран, когато устройството няма гаранция, ще коства 329 $ на притежателя на iPhone XS Max и 199 $ за iPhone XR. Ако обаче устройството има настояща гаранция AppleCare+, цената за подмяна на екрана е единствено 29 $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР