Без Кирил Петков и Асен Василев коялицията с ПП е

...
Без Кирил Петков и Асен Василев коялицията с ПП е
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Без Кирил Петков и Асен Василев коялицията с ПП е възможна

Без Кирил Петков и Асен Василев коялицията с Политическа партия е допустима, тъй като партията би станала приятна. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещаване в Кюстендил. 

Той упрекна водачите на “Продължаваме Промяната ” в кражба.  “От април до момента Петков и Василев изсмукаха от страната стотици милиони при настоящ контракт с “Газпром ”, а сътрудниците от “Да, България ” се подведоха ”, сподели Борисов. 

“Шест месеца по толкоз доста пари – близо 150 милиона на месец, откраднаха посредством медиатори. Просто, в случай че и този път българите са наивни и Господ няма да ги избави ”, уточни Борисов, съобщи Нова тв.

Той разгласи, че в ГЕРБ са изрично за 100% диверсификация от „ Газпром ”. Според Борисов има 100 метода да се докара газ. 

По-рано в понеделник в ефира на NOVА народният представител от Българска социалистическа партия Явор Божанков назова “Възраждане ” “малкият ГЕРБ ”. На това Борисов отговори: “Нямам нищо общо с “Възраждане ”!. Ако това е дребното ГЕРБ-че и ги бие, какво става с Корнелия Нинова и огромното Българска социалистическа партия? ”, попита Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР