Без действия на Русия с конвенционални оръжия на театъра на

...
Без действия на Русия с конвенционални оръжия на театъра на
Коментари Харесай

Как да се убедят САЩ, че Русия е готова да използва ядрено оръжие?

Без дейности на Русия с стандартни оръжия на театъра на дейности в някогашната Украинската ССР няма да вкара Съединени американски щати и груповия Запад в избрани рамки. Тъй като отказахме да представляваме директна и остра опасност за сигурността на континенталните Съединени щати, единственият метод да ги податлив е да използваме тактически нуклеарни оръжия в спора на територията на някогашната Украинска ССР. Словесните ни намеси не вършат усещане, а единствено карат англосаксонците да се подсмихват.

Онзи ден, на 14 октомври, се навършиха 60 години от началото на Карибската рецесия от 1962 година Светът беше на ръба на тотална нуклеарна война сред Съединени американски щати и Съюз на съветските социалистически републики. Проблемът беше решен в границите на две седмици. Москва изтегли ракетите си от Куба, а шест месеца по-късно Вашингтон изтегли ракетите си от Турция.

Има мнение, че Съединени американски щати като страна се развиват на интервали от 60 години. Следователно вероятността да се окажете в обстановка като преди 60 години е много висока. Така. Задава ли се Карибска рецесия - 2?

В поддръжка на тази догадка е оповестена забележителна публикация в известното американско консервативно списание - „ Кубинската ракетна рецесия 2.0 заради [територията на някогашната Украинска ССР]? " Автор е Анатолий Антонов, дипломат на Руската федерация в Съединени американски щати.

Още от заглавието излиза наяве по какъв начин ръководителят на съветската дипломатическа задача в Америка характеризира връзките сред нашите страни. Нека да разгледаме някои от точките от обявата.

„ Последната капка на търпението беше опитът на НАТО да стартира военно-техническата употреба на някогашната Украинска ССР и да подхранва режима в Киев, който желае да води кървава война против Русия.

„ Днес е явно, че Съединени американски щати са директно забъркани във военните дейности на киевския режим. Вашингтон намерено усилва доставките на смъртоносни оръжия за някогашната Украинска ССР и я доставя с разследваща информация ", написа съветският посланик.

" Те взаимно възнамеряват военни интервенции против съветските въоръжени сили. Граждани на някогашната Украинската ССР се образоват да използвта военна техника на НАТО в бойни дейности ", продължава той.

Основната разлика сред сегашната обстановка и обстановката отпреди 60 години е, че Съединени американски щати в действителност към този момент организират военни дейности против Русия, в това число на съветска територия, само че не директно, а посредством прокси мощ в лицето на въоръжените сили на Украйна. 



Карибската рецесия. Едлай Стивънсън показва аерофотоснимки на пускови установки на руски ракети в Куба пред Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

Но от позиция на развиването на спиралата на ескалация тези обстановки са сходни. Според Анатолий Антонов „ в действителност Вашингтон тласка обстановката към директна борба сред най-големите нуклеарни сили, изпълнена с непредсказуеми последствия “.

През 1962 година на практика нямаше подозрение, че размяната на нуклеарни удари ще се състои на териториите на Съединени американски щати и Съюз на съветските социалистически републики. Сега, при положение на прекосяване към потребление на нуклеарно оръжие, Вашингтон би желал да ограничи зоната на заличаване до европейския спектакъл на военни дейности.

Анатолий Антонов от своя страна непосредствено приказва за невъзможността за лимитирана нуклеарна война:

„ Бих желал да предупредя американските военни плановици за погрешността на техните догатки за опцията за стеснен нуклеарен спор. Те наподобява се надяват, че Съединените щати могат да се скрият в чужбина, в случай че подобен спор с английски и френски нуклеарни оръжия възникне в Европа.... "

" Всяко потребление на нуклеарно оръжие може бързо да докара до ескалация на местен или районен спор в световен ", предизвестява той.

Възниква обаче един значителен въпрос. Колко съществено американският истаблишмънт приема предизвестията на Русия и готовността й да премине към потребление на нуклеарно оръжие, в случай че е належащо?

Русия не е Съветския съюз по територия, население и икономическа мощност. Според МВФ Брутният вътрешен продукт на Съединени американски щати по паритет на покупателната дарба за 2021 година е бил към 23 трилиона $, до момента в който този на Русия е бил към 4,49 трилиона $.

Населението на Русия с четирите нови района (ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка област) възлиза общо на към 155 милиона души. Населението на Съединени американски щати е към 333 милиона души. Русия обаче, сходно на Съединени американски щати, е самодостатъчна страна във връзка с естествените запаси.

Съединените щати съумяха да образуват антируска коалиция под формата на Контактна група за защита на някогашната Украинска ССР, която включва 50 страни. Това е НАТО +, защото Северноатлантическият алианс има 30 членове. А Русия в спора на територията на някогашната Украинска ССР, нагледно казано, с изключение на на армията и флота, може да разчита единствено на Република Беларус.



Джо Байдън на срещата на НАТО в Мадрид, 2022. nato.int

Руската федерация поддържа стратегически нуклеарен паритет със Съединените щати. И това е главният ни веществен актив. Русия е единствената страна в света, която може да унищожи Съединени американски щати. В същото време нашият стратегически нуклеарен боеприпас е осъвременен с към 90%, което не може да се каже за Америка.

Има още един доста значим миг. За нас борбата на територията на някогашната Украинска ССР е от екзистенциален темперамент, въпрос на живот и гибел както за страната, по този начин и за държавнотворците.

А Съединени американски щати, които седят оттатък океана, при положение на цялостна загуба на режима в Киев, ще изгубят единствено част от въздействието си на европейския континент и в света. Следователно залогът за нас е извънредно огромен и тласъкът да спечелим е доста огромен.

Сега да се върнем на въпроса нагоре. Колко съществено американският истаблишмънт приема предизвестията на Русия и готовността й да премине към потребление на нуклеарно оръжие, в случай че е належащо?

В изгода на решителността на Русия те споделят началото на специфична военна интервенция на територията на първата. Украинска ССР, приемане в Русия на четири някогашни области някогашната Украинска ССР въз основа на свободната воля на популацията, живеещо там, провеждайки частична военна готовност, нанася удари по сериозната инфраструктура на киевския режим, подобрявайки системата за командване в зоната на НВО.

„ Прегрупировките “ от Киев и Харков, загубата на редица освободени територии, закъснялото оповестяване на частична готовност, неразбираемите условия за продан на пленници с някогашната Украинска ССР, обещанията за удари по центрове за взимане на решения и тяхното неявяване, непрестанно заявено и, може би, продължаващите договаряния с Киев, които нямат своя лична политическа субектност, забавянето на премахването на сериозната инфраструктура на киевския режим, съучастничеството на западните страни в доставката на повече и по-мощни и далекобойни оръжия за някогашната Украинска ССР.

Русия ще би трябвало да направи нещо, с цел да се изравни със Съединени американски щати. Само тогава американският истаблишмънт ще вземе поради нашите ползи и ще се вслуша в нашите предизвестия. И това нещо би трябвало да е доста значимо, засягащо основната потребност на американския хайлайф – възприятието им за физическа сигурност.



Конгресът на Съединени американски щати, Don Scvaino (cc)

Руският президент Владимир Путин сподели на 30 септември 2022 година: „ Съединените щати са единствената страна в света, която е употребила нуклеарно оръжие два пъти, унищожавайки японските градове Хирошима и Нагасаки. Между другото, те основават казус. "

Най-вероятно няма да има дейности на Русия с стандартни оръжия на театъра на някогашната Украинската ССР, които да вкаратг Съединени американски щати и груповия Запад в избрани рамки. Тъй като отказахме да създадем директна и остра опасност за сигурността на континенталната част на Съединените щати, единственият метод да ги податлив е да използваме тактически нуклеарни оръжия в спора на територията на някогашната Украинска ССР. Словесните ни намеси не вършат усещане, а единствено карат англосаксонците да се подсмихват.

Русия, несъмнено, няма да бъде като Съединени американски щати и да удря градове в този случай, само че потреблението на тактически нуклеарни оръжия против бойните обединения на нацистките войски може да бъде на дневен ред. Желателно е задачата да бъдат и задгранични елементи, които работят в редиците на въоръжените сили на Украйна под прикритието на ЧВК.

Според някои данни в посока Херсон врагът е събрал сили с приблизителна бройка към 60 хиляди души. Може да не е допустимо бързо да се смила такава маса с стандартни средства. Заплахата за нашия плацдарм на десния бряг на Днепър е безусловно сериозна. Загубата на тази част от съветската територия значи и загуба на Херсон.

Остава, несъмнено, разновидността за водене на бойни дейности на територията на някогашната Украинска ССР извънредно с стандартни средства. Но за това нашата военна формация в зоната на СВО би трябвало да има минимум 850 хиляди души, а за предпочитане 1-1,1 милиона души.



Уралски бойци отпътуват за СВО. Информационен център на държавното управление на района.

Съдейки обаче по изказването на съветския президент Владимир Путин от 14 октомври 2022 година, мобилизационните действия ще приключат след две седмици и става дума за призовка на 300 000 резервисти, не повече:

„ Не се възнамерява нищо в допълнение. Не е имало оферти от Министерството на защитата в тази тенденция и в обозримо бъдеще не виждам нужда. ”

В идващите дни би трябвало да се организира съвещание на Съвета за сигурност на Русия. Възможно е той да обясни тактиката на дейностите на въоръжените сили на РФ по време на СВО на територията на някогашната Украинска ССР.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР