Без да искам стана. Той беше на терасата, аз не

...
Без да искам стана. Той беше на терасата, аз не
Коментари Харесай

Жената, хвърлила тесла по мъжа си: Без да искам стана, нищо му няма

„ Без да желая стана. Той беше на терасата, аз не знаех, че там " описа Радка Станчева, блъснала брачна половинка си с тесла при фамилен скандал.

" Бебето ми играеше с този предмет и аз го вземам и мятам на първия етаж на терасата, откакто знам, че никой не живее там. Даже не видях, той излезе на улицата, звънна на колата за спешна помощ, качи се на колата за спешна помощ. Аз останах при детето, той е добре, нищо му няма ", изяснява тя.

Съдът в Сливен я остави в ареста. Пострадалият е прегледан в болница и след това освободен, а дамата е упрекната за причиняване на лека телесна щета в изискванията на домашно принуждение

34-годишната и брачният партньор ѝ се познават от 20 години, само че от скоро са в брак. Имат две деца - на 17 и на 2 години. На 4 февруари по обед в дома им избухва следващият фамилен скандал пред очите на 2-годишното им дете.

„ Пострадалият е бил с познати на улицата пред дома, когато тя е излязла от тераса на горния етаж, почнала да му крещи и наскърбява. " сподели Катя Стаменова, представител на районната прокуратура в Сливен. По думите ѝ той се качва при нея, с цел да не го излага пред приятелите и тогава тя взима тесла, с която потегля към него, отправяйки закани и закани. " Мъжът съумял да се скрие в една от стаите на жилището, тя е блъскала с теслата по вратата, а по-късно се е качила на горния етаж. Той излязъл на терасата, с цел да каже на познатите си да потеглят, като в същото време обвинената е хвърлила теслата и му нанесла удар в главата ", изяснява Стаменова.

Съседи подават сигнал на 112, откакто чуват крясъци и виждат окървавения мъж. Радка Станчева твърди, че е почтена и инцидентно изпуснала теслата върху главата на мъжа си.

В квартала описват, че дамата е нападателна към мъжа си, а свадите ѝ са всекидневие. Според съседи тя в никакъв случай не е работила, а за фамилията се грижи единствено потърпевшият.

„ Карат се непрекъснато, вика, крещи. Той вика – „ ох, умъртви ме, умъртви ме ". За нас е доста мирен, трудолюбив ", изяснява съседката Донка Михова.

Мъжът е изписан от болничното заведение и в този момент се грижи за рожбите си. Той не разяснява случая, само че споделя че има кой да наглежда децата. Социалните служби не са получили сигнал, предава bTV.

Първоначално дамата е арестувана за 24 часа. След искане на прокуратурата да остане под стража, съдът одобри най-тежката мярка - непрекъснат арест.

„ От събраните доказателства може да се направи обосновано съмнение, че обвинената е осъществила действието. Касае се за причиняване на лека телесна щета, осъществена в изискванията на домашно принуждение. Установено е, че има действителна заплаха тя да извърши друго закононарушение ", допълниха от районната прокуратура в Сливен.

Законът планува наказване отнемане от независимост до три години.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР