Бейзболна звезда в гимназията от Джорджия беше обявен в мозъчна

...
Бейзболна звезда в гимназията от Джорджия беше обявен в мозъчна
Коментари Харесай

Бейзболна звезда на гимназията в Джорджия изпадна в мозъчна смърт, след като съотборник случайно го удари с бухалка по време на тренировка

Бейзболна звезда в гимназията от Джорджия беше разгласен в мозъчна гибел, откакто съотборник инцидентно го удари в главата с бухалка по време на подготовка рутинна подготвителна сесия в края на предишния месец.

Джеръми Медина, 18-годишен незабравим възпитаник в гимназията в Гейнсвил, беше ударен в главата на 20 ноември и от този момент е приет в болница в кома.

Семейството му удостовери тази седмица, че той ще бъде отхвърлен от животоподдържащата система и ще стане донор на органи.

Разбитият шеф Джейми Грийн сподели пред локални медии, че Медина се е облегнал на мрежата на клетка за вата, до момента в който негов съотборник удря топки.

„ Когато състезател последва замаха си, Джеръми се наведе към мрежата и беше ударен в главата “, сподели Грийн. „ Няма заигравки, непозволено държание и предумисъл. “

Администраторът разкри ориста на Медина на своите смаяни съотборници на персонална среща в сряда и съветници бяха предоставени разполагаем, с цел да успокоят шокираните студенти.

Семейство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР