БЕЙТ РИМА, Западен бряг (AP) — Видео от охранителна камера

...
БЕЙТ РИМА, Западен бряг (AP) — Видео от охранителна камера
Коментари Харесай

Изглежда, че видеото показва, че израелската армия е застреляла 3-ма палестинци, убивайки 1, без провокация

БЕЙТ РИМА, Западен бряг (AP) — Видео от охранителна камера от село на Западния бряг демонстрира млад мъж, изравен на централен площад, когато ненадейно е прострелян и пада на земята. Други двама, които се притичват на помощ, също са ударени, оставяйки 17-годишен мъртъв, мигове преди израелските военни джипове да влязат.

Преглед на видеото от Associated Press и изявленията с двамата ранени оживели демонстрираха израел бойците откриха огън по тримата, когато изглеждаше, че не съставляват опасност. Един от ранените палестинци беше прострелян повторно, откакто стана и се опита да скочи.

Смъртоносната пукотевица в село Бейт Рима предходната седмица е последният от поредност произшествия, в които се появиха бойци да стрелят без провокация, наклонност, която съгласно палестинците се е влошила след експлоадирането на войната Израел-Хамас в Газа преди три месеца.

Израелската войска сподели, че войските са влезнали в Бейт Рима през нощта от четвъртък против петък като част от „ интервенция за битка с терори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР