Beyond Paradise имаше добре прието завръщане по BBC – но

...
Beyond Paradise имаше добре прието завръщане по BBC – но
Коментари Харесай

Места на снимане на BBC Beyond Paradise – крайбрежно красиво място в Обединеното кралство и великолепна величествена къща

Beyond Paradise имаше добре признато завръщане по BBC – само че феновете останаха разсеяни от зашеметяващия декор на шоуто.

Връщайки се за втора поредност, спин-офът на Смъртта в парадайса, който настига героя Хъмфри Гудман и екипа, до момента в който се занимават с повече случаи, получи самопризнание от стартирането си през 2023 година Беше рестартиран за още едно стартиране, откакто беше обявено, че първият сериал видя осем милиона фенове.

Следва детектив Хъмфри (изигран от Крис Маршал) и неговата избраница Марта Лойд (Сали Бретън) работят върху връзката си и обмислят поощряване деца в измисления град Шиптън Абът, ситуиран в Девън. Освен това се нервира, че екипът ще бъде ангажиран с разнообразни случаи, в това число липсващ преподавател и гибел във трен. Освен това се чака те да би трябвало да се оправят с вероятността локалното полицейско ръководство да бъде затворено.

Поредицата на BBC притегли вниманието с пейзажа си от дебюта си, като пейзажът на региона ще бъде показан още веднъж в новата серия. Въпреки че д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР