Best Buy изтегля повече от 287 000 въздушни фритюрници, продадени

...
Best Buy изтегля повече от 287 000 въздушни фритюрници, продадени
Коментари Харесай

Best Buy изтегля въздушни фритюрници, продавани в цялата страна, поради рискове от пожар, изгаряне и разкъсване

Best Buy изтегля повече от 287 000 въздушни фритюрници, продадени в Съединени американски щати и Канада след десетки недоволства за прегряване, размразяване или разтрошаване на стъкло на продуктите, както и шест отчета за запалване на продуктите.

Изтеглянето включва създадени в Китай въздушни фритюрници Insignia и фурни за въздушни фритюрници Insignia, продавани в магазините на Best Buy в цялата страна и онлайн от ноември 2021 година до ноември 2023 година за сред $32 и $180, сподели основаният в Ричфийлд, Минесота търговец на дребно в четвъртък в известие, оповестено от Комисията за сигурност на потребителските артикули.

Best Buy разкри, че е получил 24 отчета за прегряване/топене или строшаване на стъкло, в това число шест отчети за възпламенени фритюрници. Няма известия за пострадвания или материални вреди.

Продуктите, които се изтеглят, са въздушни фритюрници Insignia и фурни с въздушни фритюрници Insignia с един от следните номера на модела от долната страна: NS-AF34D2, NS-AF5DSS2, NS- AF5MSS2, N...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР