Беше забележителен момент, когато двама опечалени хора се събраха и

...
Беше забележителен момент, когато двама опечалени хора се събраха и
Коментари Харесай

Смелостта на бащата на Дамилола Тейлър пред лицето на скръбта - и как той вдъхнови другите

Беше незабравим миг, когато двама опечалени хора се събраха и споделиха болката си. Пред статуята на Ерос на Пикадили Съркъс имаше единствено двама души, които се прегръщаха – Ричард Тейлър, татко на убития възпитаник Дамилола, и Брук Кинсела, скърбяща сестра на младежа Бен.

Две момчета, които в никакъв случай не са се срещали, и все пак през септември 2008 година символизира болката на всички момчета, убити през това брутално лято в Лондон.

„ Никога няма да не помни мощния миг по време на похода за мир през 2008 година, когато, вървейки към двата края на Лондон, пътищата ни се пресекоха в Пикадили “, споделя в този момент Брук. „ Инстинктивно се прегърнахме. Този единствен миг символизира непоколебимата взаимност на нашето придвижване и споделената ни задача да предотвратяваме насилието.

Бен, на 16, беше погубен на път за у дома след нощно излизане единствено три месеца по-рано и болката на Брук към момента беше мощна. Ричард беше изгубил Дамилола на 10 години при жестока офанзива на стълбище в Пе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР