Беше удобен момент за част от играчите да наберат спортна

...
Беше удобен момент за част от играчите да наберат спортна
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Левски доказа, че любовта е по-силна от разочарованието

Беше комфортен миг за част от играчите да наберат спортна форма ", съобщи Мъри.

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов остана удовлетворен от разгромната победа над Хебър с 4:0, само че все пак още веднъж видя недостатъци в играта на своя тим. Опитният експерт похвали играчите, които получават по-малко игрово време, и изрази насладата си от това, че почитателите на отбора още веднъж са потвърдили, че любовта им е по-силна от разочарованието, предава Спортал.

" Въпреки неприятните десетина дни, които имахме и макар дъжда и студеното време, се потвърди че любовта е по-силна от разочарованието. Футболистите се постараха да зарадват последователите. Въпреки сложните атмосферни условия, стигнахме до заслужена победа. 

Ясно беше, че сме по-класният тим и нямахме проблеми след отбелязването на първия гол. Доволен съм, само че има още какво да се желае. Имахме опция да пуснем хората, които не можаха да упражняват в последните дни. Успяхме да създадем ротации. Време е всички да покажат на какво равнище са и да наберат повече спортна форма. 

Въпросът е да осъществяваме с по-голяма убеденост нашите положения. Слабостите ни са последните подавания и завършващият удар, върху които работим. Искам от ден на ден и повече от моите футболисти. Искам да тичат, да се борят и да печелят единоборства. 

Имах забележка от това естество и го споделих на футболистите. На моменти познахме да губим самодейността, съобщи Мъри.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР