Беше страхотна година за вас, Козирози! През 2018 г. ще

...
Беше страхотна година за вас, Козирози! През 2018 г. ще
Коментари Харесай

Козирози, 2018-та е Вашата година!

Беше страхотна година за вас, Козирози! През 2018 година ще откриете по-голяма изясненост и вероятност, която търсите, и това също значи, че ще бъде по-лесно за вас да постигнете всичко, което желаете.

Козирогът е един от най-авторитетните и решителни от всички зодиакални знаци. Вашето предпочитание и изцяло възприятие за отговорност ви отличават от останалите. Също по този начин сте склонни да имате сериозна страна и естествено сте доста самостоятелни. Това значи, че сте държател на личния си домейн, че сте режисирани и че желаете да извършите проект и да се придържате към него. Вие сте доста обосновани и постоянно се учат от вашите неточности и от тези към вас.

Независимо от тези огромни качества, от време на време може и да очаквате най-лошото. Въпреки че е във вашата природа, през 2018 година, пробвайте се да облекчите и да не вземате нещата толкоз съществено!

План за 2018 година

Ще започнете новата година със мощни сили с Нептун, Слънцето и Венера, които ще работят дружно, което ще донесе положителни неща по пътя ви. Марс и Юпитер също са в взаимно въодушевление по това време на годината със Слънцето и Плутон, помагайки ви да бъдете най-хубавата версия на себе си през това време.

Нещата се изместват малко, когато Сатурн се върне към Козирога, само че ще се почувствате като началник и ще имате надзор. През лятото, нещата още веднъж се трансформират още веднъж с Марс в назадничав режим, само че това значи, че вашият фокус ще се промени и ще се появи ново възприятие за сила.

Сатурн назадничав също ще се случи от средата на април до началото на септември. Бъдете внимателни, тъй като може да започнете да се чувствате нетърпеливи и даже разтревожени през това време на годината. Опитайте се да останете на върха. Останете проведени и стъпете крепко на земята.

Кариера и финанси

Началото и края на годината ще бъдат най-благоприятни за вас, Козирози, само че не разчитайте на междинните месеци. Това е интервалът, в който ще имате усложнения, само че ще ги преодолеете.

Може да се окажете в малко конкурентен режим с парите и работните обстановки на други хора през февруари и март. Но не оставяйте това да ви сломи; вие знаете всичко във вашата сфера на работа и хората желаят препоръки от вас.

Бъдете подготвени за назадничав Юпитер, който ще продължи от март до началото на юли. Бъдете подготвени да отрежете малко пари от бюджета си и да се опитате да харчите малко по-малко. През април ще извършите повече пари, което значи, че ще имате опция и да харчите повече.

Лятото ще донесе регенериране на Марс и през това време би трябвало да наблюдавате разноските и финансите си. Но със Сатурн на ваша страна през цялата година, ще бъде мъчно това да ви затрудни по някакъв метод.

През ноември Уран отива в назадничав ход, защото се връща към Овен, а за вас това значи, че ще бъде уместно време да се концентрирайте върху себе си.

Любов и взаимоотношения

Първото тримесечие на годината ще бъде изпълнено с доста обществени събития и нови вълнуващи връзки. Ако сте свободни, макар че може да имате някои дълготрайни цели за връзка, не поставяйте всичките си яйца в една кошница. Най-добре е да се стремите към това, откакто завършването на Меркурий завърши през април.

През август може да се окажете в ново предизвикателство, обвързвано с връзките си. Това ще бъде доста безредно време за вас.

От октомври доникъде на ноември, Венера ще бъде в ретроградна форма. Това може да е уместно време, с цел да получите малко вероятност и да преосмислите една връзка. Скачайте леко и играйте картите си покрай ръкава си.

Ако сте във връзка, нещата ще започват мощно. Може да се окажете в състояние да бъдете постоянно виновният, само че не се опасявайте и да се забавлявате.

Вашият сътрудник ще се интересува доста от това, което би трябвало да кажете тази година. Обърнете внимание на това, което казвате през февруари и март. Нещата може да наподобяват по-добре, в сравнение с са, тъй че внимавайте.

Нещата също могат да бъдат малко предизвикателни с три ретрогради на Меркурий в творбите. През април може да е мъчно да се откри средата. През август нещата във връзката малко ще се забавят, само че през декември ще се разгорещят още веднъж.

Здраве

Тази година беше добра за вашето здраве, Козирози. И би трябвало да очаквате повече през идната година. Ако обаче сте имали някои здравословни проблеми, можете да очаквате да чуете положителни вести до края на годината. Не забравяйте да разгледате цялото си здравословно положение - умствено, физическо и прочувствено - и да сте в унисон с всеки от тези аспекти през 2018 година.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР